En liten glimt från Loppi Event baby Love!

2015_09_294

Igår var det FULLT UPP med Loppi Event Baby Love där jag och barnen gick modevisning för me&i! På plats hängde jag såklart med dessa busisar! Plus Fredrik som var så himla hjälpsam eftersom jag var själv med mina två små. Vänner alltså <3 babylove1

Det var alltså full fart, därav alla bilder på barnen suddiga. Typ 😀

2015_09_295

Jag hann träffa massa finisar under dagen, bland annat Paula som nu är i vecka 33! När vi filmade till Älskade unge plussade hon samma kväll och nu är det alltså inte långt kvar. Så spännande! Och vem vill inte ha guld på magen?

Fler bilder kommer under dagen eller imorgon för nu ska jag ut med mina ungar i solen!

Puss på er!

0

2 thoughts on “En liten glimt från Loppi Event baby Love!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.