Tacokväll med bonusbarn och Old El Paso

2015_09_301

Idag har varit en lite tuff dag eftersom Ennis varit på konstigt humör och vi har bråkat flera gånger 🙁 Nu för tiden tycker jag att det går himla bra med mina två småttingar, jag är inte arg så ofta och vi har det mysigt. Men idag blev det lite bakslag och jag avskyr den känslan av misslyckande som man känner. Men men, nya tag imorgon.

Jag tog i alla fall barnen med mig in till söder på tidig kväll för att möta upp Angelica och gå på Lennart Nilsson-utställningen THROUGH LIFE AND TIME på Galleri Kontrast. Mer bilder från vernissagen får ni imorgon.

Åkte sen hem till ett väntande bonusbarn som jag lovat tacos! Så väl hemma blev det taco-race och vi hjälptes åt, Albert och jag, att göra iordning Old El Pasos taco-kit som vi fick till dörren igår (spons)! De har ju kommit med sådana där båtar, Stand ´N´ Stuff, och nu fick vi testa fullkornsvarianten också (även om vi ikväll gick på ickefullkorn..hehe). BBQ-krydda till köttfärsen och stark salsa fick vi också 🙂 Eftersom vi var så attans effektiva i köket (jag varvade med att ge Ennis välling, byta två bajsblöjor och natta) hann vi klart precis till Bonde söker fru! Klarar ju inte mig utan det programmet..

2015_09_302

Nu är jag skittrött och måste sova. Imorgon ska jag på frukostevent kl 8 (!!!) vilket innebär alarm kl 5. Ibland undrar jag över mig själv alltså... Why??

Godnatt! <3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.