Måndag morgon – Ennis testar nya skeden!

2015_10_1216

Måndag!! Härligt måste jag säga, vet inte varför. Kan vara för att det är vackert väder med lite frost och sådär. Jag gick upp tidigt för att se till så Albert kom iväg till skolan, Johan åkte nämligen hemifrån redan vid fyra för att filma på annan ort idag 🙂 Båda småttingarna vaknade också då så vi har haft en mysig långmorgon med lite TV-titt och mys. Nu sover Iddan igen och Ennis leker mer gosedjuren i sängen. Vi skulle egentligen gå ut men pojken började sin lek och ville inte avbryta. Så vi får hoppas fina vädret hänger kvar en stund till!

2015_10_1213

Nu på morgonen var jag skitsugen på att testa den nya skeden som vi hittade på mässan i helgen, I can spoon. Vi fick med oss ett helt gäng skedar i olika färger hem (spons) och de ska funka både till Ennis och Idde som då bara är fem månader. Den är liksom utformad så barnet ska kunna hålla på olika sätt beroende på ålder och hur långt barnet är i sin utveckling.

2015_10_1214

Det blev fil till frukost för att testet skulle va ordentligt. Ennis plockar ju annars helst med händerna 😀

Icanspoon1

Icanspoon3

Icanspoon5

Idde kollade på. Hon fick sin frukost först efter att ha sovit en hel natt utan käk! Hon åt typ senast vid nio och sen nästa gång vid sju!

Icanspoon4

Hur gick det då för Ennis och skeden..?

Icanspoon6

Jodå. Det gick jättebra! Han tappade inte alls mycket och kunde dessutom skrapa rent skålen. Skeden är bra dels för greppet men också att skålen (på skeden alltså) är i bra storlek. Helt klart en favorit från mässan.

Icanspoon2

Idag har vi massor på att-göra-listan. Ska planera inför Iddes dop på lördag, fixa med inbjudningar till min me&i-träff, vika massvis med tvätt, fixa med blommor och såklart mysa och leka massor! Men nu blir det trädgården först för Ennis börjar tröttna på djuren här haha.

Ha en superdupervecka!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.