Halloweenfest!

2015_11_14 (1 av 1)

I lördags var vi bjudna på Halloweenkalas hos Lykke och Angelica! Jag är egentligen inget fan av halloween men har liksom börjat göra det lite på mitt eget sätt på senare tid. För två år sen ville Albert, som då var 9 år, ha halloweenfest så då gick vi inte för det ordentligt. Jag var höggravid men körde på ändå 🙂 Den gången blev det läskighetstema men i år gjord jag det som jag tycker är kul och klädde ut mig och Ennis till clowner. Jag gillar att klä ut mig men är inte så mycket för skelett och blod och sånt. Johan och Albert gick däremot på den linjen fast med vissa restriktioner från min sida då vi skulle på kalas för typ 1 till 3-åringar 😀

Såhär såg vi ut för två år sen. Ennis i magen <3 Halloween16

Och såhär såg vi ut igår!

2015_11_18 (1 av 1)Liten

Idde var också clown, fast utan smink 🙂

Halloween3

Empan i tröja från Villervalla, byxor ärvas av granen Albin, keps från New York (som Johan köpt till mig men som var för liten), mockasiner från TASSA och hängslen från Polarn o Pyret. Sminkning: Mamma.

Halloween1

Ennis älskar att bli målad och kan verkligen ha tålamod och sitta still. När jag målade hans mun satt han blixtstilla.

Halloween2

Första körde Johan och Albert masker som de hittade på vinden, men eftersom Lykke nyligen blivit skrämd av en idiot med mask tyckte jag att det skulle bli för läskigt. Sen blev de ganska läskiga ändå.

Hallowwen5

Halloween4

Halloween6

Jag och Ennis spexade mest.

Halloween7

Halloween8

2015_11_116 (1 av 1)

Halloween9

Förberedelserna är ju halva nöjet i sånna här lägen, men till slut kom vi i alla fall iväg till partyt! Angelica var Anna i Frost (Jag ba "... är du nån från Frost typ..?" eftersom jag inte sett filmen men anade liksom) och Lykke var en spöktiger. Finaste värdinnorna <3 Halloween11

Pumpor, roliga gäster och fina barn.

halloween10

2015_11_137 (1 av 1)

Och korv!

Halloween13

Superfestlig fest och Ennis var helt slut efter 😀

Halloween12

Halloween14

Iddan hade också skojigt. Hon hängde liksom bara med.

2015_11_134 (1 av 1)

En annan var också rejält trött på kvällen och det blev sängen redan kl tio för min del 😀

Här kommer en liten kortis från dagen.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.