Ut med alla möblerna! Vad har vi nu hittat på..?

Vardagsrummet1 (1 av 1)

Ojojoj, vad det händer grejer hela tiden. Knappt man hinner med. Nu blev det bestämt, väldigt hastigt och lustigt, att vi skulle måla om hela vardagsrummet idag och imorgon så kl 22 igår kväll började jag och Johan flytta ut alla möbler från vardagsrummet 😀 Asså vi är nog inte riktigt kloka.

Vardagsrummet3

Vi ska nämligen filma här på fredag och lördag och den randiga tapeten, som satt här när vi flyttade in, funkar verkligen inte att filma på. Vi har ju tänkt måla om i vilket fall så det passade ju ganska bra, trots att vi kom på det lite sent.. hehe.

Vardagsrummet2

Så idag har vi hantverkare här som just nu målar för fullt! Barnen sover och jag försöker hinna göra saker fort fort i datorn. Så ser nämligen mina dagar ut för tillfället. Hemma med barnen och jobba samtidigt. Eller vara på inspelning, med barnen! Ibland fattar jag inte att jag fixar det. Och att barnen tycker det är okej. Jag får såklart dåligt samvete typ hela tiden men sen tänker jag på att Ennis och Idde ändå har det ganska lyxigt som i alla fall får vara med sin mamma, även om hon glor i datorn lite titt och tätt och pratar lite i telefon med viktiga personer. Livet som egenföretagare helt enkelt.

Såhär såg alltså vardagsrummet ut innan nya färgerna.

Vardagsrummet2 (1 av 1)

Vardagsrummet3 (1 av 1)

Vardagsrummet4 (1 av 1)

Vardagsrummet5 (1 av 1)

Vardagsrummet6 (1 av 1)

Och dessa bilder kan ge en hint om vad som kommer att hända där inne...

ncsgreyfjader1

Ska_rmavbild_2013_09_13_kl._13.55.42

Sjukt spännande!

Nu vaknar nog snart mina små troll och då ska vi gå ut eftersom det luktar lite här inne. Puss på er!

Vardagsrummet1

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.