Lite färg och mönster – Mitt i allt det hemska

Åkpåsedyna1 (1 av 1)

Godmorgon fina ni. Detta inlägget skulle jag lagt ut igår innan vi stack iväg på Idol men jag hann inte. Att publicera det nu känns lite konstigt, det känns inte helt relevant liksom. När jag samtidigt sitter framför TV:n och följer nyhetssändningarna som handlar om detta hemska som hände i Paris igår blir det något banalt att göra ett blogginlägg om åkpåsar och sittdynor.

Men ja. Här kommer det i alla fall.

Åkpåsedyna4 (1 av 1)

Min två småttingar har varit förkylda nu i några dagar och i torsdags stannade vi inne hela dagen för att vila. Men igår ville jag komma ut en sväng och då passade det himla bra att packa upp de nya fina åkpåsarna från Voksi och Lekmer (spons). Vagnen har också fått nya dynor från AddBaby i tjusigt zebramönster (spons) så de fick komma på först 🙂

Åkpåsedyna3 (1 av 1)

Vagnen innan pimpningen.

Åkpåsedyna5 (1 av 1)

Åkpåsedyna6 (1 av 1)

Dynorna på!

Åkpåsedyna7 (1 av 1)

Och Iddes påse 🙂 Ennis behövde inte sin igår eftersom han skulle leka på lekplatsen, men den får komma på när det är vagnsittande utan smutsig aktivitet.

Åkpåsedyna8 (1 av 1)

Visst blev det tjusigt? 😀 Älskar att ha en lite rolig vagn, finns för mycket tråkiga ekipage på gatorna. Mer färg och mönster åt folket! Kan dessutom behövas när det händer så sjukt mycket deppiga saker i världen..

Åkpåsedyna9 (1 av 1)

Senare idag kommer det lite bilder från min och Alberts kväll på Idol och kanske något från torsdagskvällens skönhetsevent på Salong V. Får se vad som hinns med här. Ha en mysig lördag och ta hand om er <3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.