Tusen tack!!

2015_12_185_liten

Så himla roligt detta är. Jag fattar typ inte att så många har lyssnat på vår podd, helt otroligt! Vi har klättrat upp som etta på topplistan i kategorin Barn och Familj och ligger typ 12:a på stora topplistan. Det beror ju delvis på att vi är en ny podd och därmed får många nya lyssnare och prenumeranter på en gång, men tydligen är det ganska fett ändå!

Tusen tusen tack alla ni som lyssnat på vårt första avsnitt!! Nästa avsnitt är planerat att komma den 8:e januari eftersom vi resonerade som så att ingen kommer lyssna nästa fredag som är juldagen och inte heller veckan därpå som är nyårsdagen.. så det blir lite paus direkt kan man säga haha. Men de som gillar oss hänger kvar hoppas jag!

Teamet (1 av 1)

2015_12_184_liten

Nu till lite annat som händer i livet 🙂

I förrgår frågade Johan mig om vi skulle strunta i att köpa julklappar till varandra och köpa ett piano istället. Det svarade jag ja på såklart, har länge längtat efter att ha ett piano som man bara kan sätta sig vid när andan faller på. Och nu står det här. Fast än så länge är det bara Johan som spelar... eh jo, det är sant. Jag har försökt sätta mig men då blir det helt tomt i huvudet. Det var så längesen jag höll på så jag minns typ inte hur man gör. Och har noll fantasi. Dåligt pianosjälvförtroende skulle man kunna kalla det. Jag får väl jobba upp det successivt antar jag.

2015_12_183_liten

Fredag1

Idag var jag och barnen en sväng i Farsta och köpte lite nya julblommor och vinterskor till Ennis. Han valde själv mellan dessa och ett par svarta och zebrarandiga med brun skinndetalj. Jag tyckte de andra var lite snyggare men han var helt bestämd att det skulle va dessa 🙂

2015_12_186_liten

Igår var jag på Röda korset för att leta julpynt. Hittade inte så mycket men lite prylar fick följa med, bla dessa två. En kula och en boll 🙂 5 kr st. Helt otroligt ju.

Fredag2

Och lite halm haha. Hade en del sen innan men köpte lite till. Ska göra nåt fint, vet inte vad bara. Känner att jag vill julpyssla massor men hinner inte.. dagarna försvinner liksom. Barnen kommer i säng sent också så när de väl lagt sig känns det för sent att börja med olika projekt. Men jag ska verkligen försöka få lite pyssel gjort i helgen och början av veckan. Sen kommer mina föräldrar och min bror över julen 🙂

Imorgon ska vi på förhandsvisningen av Snobben-filmen! Det blir andra biobesöket i Ennis liv, mys! Man ja, nu kallar sängen.

Godnatt och puss på er!

0

2 thoughts on “Tusen tack!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.