Biopremiär Snobben – Vinn biobiljetter!

Snobben5 (1 av 1)

I lördags var vi på premiär av nya filmen SNOBBEN! Ennis och Lykke var pepp!

Och vet ni, jag tävlar ut fyra st biljetter till filmen! Se tävling längre ner 🙂

Snobben4 (1 av 1)

Filmen är gjord i samarbete med Sun Maid som också är våra samarbetspartners i Älskade Unge!

Snobbenfilm2

Fina Lykke i tofs!

Snobbenfilm1

Och Ennis i sin Lilla My-klänning.

Snobbenfilm7

Snobbenfilm3

Det gick bra att se filmen i kanske 45 minuter, sen började det komma myror i brallorna på kidsen så då fick vi gå ut 🙂 Men det gick jättebra ganska länge och barnen var nöjda.

Snobbenfilm5

Efter filmen var det utställning i Kungsträdgården och utanför fanns det ett berg med snö! De hade ju lagt is på isbanan så då hade det blivit lite snö över. Barnen var förtjusta såklart.

Snobbenfilm4

Snobbenfilm6

Även föräldrarna 🙂

Snobbenfilm8

Både jag och Angelica samarbetar med Greentom och körde båda våra Greentom-vagnar 🙂

Snobbenfilm9

snobben_affisch[2]

Du kan nu tävla med NyponBebis och Sun Maid om 4 st biobiljetter till SNOBBEN! För att delta:

Berätta om familjens bästa russinstund i juletid! När passar russin allra bäst? Vem gillar russin mest? Skriv din motivering i en kommentar här i bloggen så deltar du i tävlingen.

Tävlingen avslutas söndag den 27 december kl 12 och vinnaren presenteras måndagen den 28 december.

Snobben14 (1 av 1)

0

11 thoughts on “Biopremiär Snobben – Vinn biobiljetter!

 1. Mitt bästa russinminne är de kakor jag bakar en gång per år, faktiskt nu till jul. Det ska vara korinter men det har blivit så svårt att hitta och jag har därför bytt ut korinterna de senaste åren mot russin och sedan skurit dessa i mindre bitar innan jag lägger dom i kaksmeten. Dessa kakor älskar ALLA och är hett eftertraktade av de släktingar vi firar jul med och oss själva. Sega, knapriga, smakrika och bara helt underbara. Jag kan sluka en hel sats själv utan problem! Brukar få baka 4 satser på en gång!

 2. Där russinen passat bäst är i lussekatterna
  Och den som gillar russin mest är våran näst yngsta dotter Selma som är 4år.
  Tack för en bra blogg
  Kram jenny

 3. Vårt bästa russinminne är de hederliga lussebullarna/ lussekatter/saffransbullar you name it. Men jag älskar dock inte russinen som promt måste tryckas ner i bullen, men det är perfekt, för sonen älskar inte lussebullar men däremot russin! Så vi kan alltid dela på en bulle, han äter upp russinen och jag äter bullen. Och oftast nöjer han sig inte med två russin, så då får ju jag också offra mig och äta fler bullar. En riktig win win situation!

 4. Man förknippar russin med varm, god glögg och nybakade, gyllenbruna lussebullar.
  Mamma och pappa bakar deg och barnen äter (läs: upp alla) russin. Klassiker!

 5. Vår bästa russinstund här hemma under jul är när vi leker russinleken. Det går ut på att barnet ska leka och räkna medan man har kul och får i sig lite goda russin. Man lägger ut russin på bordet. En håller för ögonen medan den andra väljer ut ett russin. Den som hållit för ögonen får sen börja plocka russin till den plockar det utvalda. Sedan går turen över till nästa spelare. I slutet räknar man sina russin och får äta upp dom. En stor hit hos min pojke som älskar russin och riktigt kul för hela familjen 🙂

 6. För barn passar ju russin perfekt som “julgodis” innan O var 3 år fick han alltid russin och älskade det! Bättre vana än godis!

  Annars till glöggen eller saffransbullar 😉

  Hoppas få de filmen med familjen 🙂 perfekt jullovstips 🙂

 7. Russin kan man ha i ris a la malta det hade jag på jul och det gillar barnen. man kan ha det i kakor och i gröt samt fil . Man kan ha det i näsan allt. Jag vill vinna detta till min underbara familj som sällan går på bio. vinner jag så vill jag ta med dom som tack för hjälpen när jag gick med tre månader med gips på min fot efter en kraftig operation på min fot.

  1. Glömde även säga att jag är ett stort fans av snobben. När jag fick göra min första tatuering så gjorde jag snobben ovanför vristen på benet.

 8. Under julen är det mycket russin i lussekatter som barnen pillar ur, russin i glöggen som jag mumsar i mig med sked, men roligast är det att leka tjillevippen. Den leken lärde min moster mig som liten och den går ut på att man lägger russin i ett mönster på ett papper. Ett barn går ut och de andra väljer tillsammans vilket russin som ska vara “tjillevippen”. Sen får barnet komma in och börja mumsa russin tills det tar just det valda russinet, då ropar alla “tjillevippen!” Der brukar locka till många härliga skratt

 9. Mitt bästa russin tips är att ha dom i glöggen då får dom en god o saftig smak, den som gillar russin bäst är nog min kusin han äter det jämt och till allt, om jag vann så skulle jag vilja gå på snobben med han

 10. I vår familj är det jag, mamma, som gillar russin mest, i bakverk och i glögg, till gröt och i müssli… De andra får liksom russin av bara farten, alla älskar vi dem i Lussekatter. Vårt bästa russinminne är första glöggen innan jul, då är det mys på hög nivå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.