Krassliga snöänglar

Vinterdag1 (1 av 1)
Tröja från me&i (spons).

Hör på denna. Jag har varit förkyld i två veckor. TVÅ VECKOR. Det är ju inte rimligt. Och igår kväll tog det ny fart med jätteirriterat svalg.. så imorse hade jag nästan ingen röst och mådde skit. Johan har också fått nå grejs så vi har haft en lugn dag idag. Barnen är lite snoriga de med men de har massor av energi så vi var tvungna att ta oss ut en stund trots allt. Och det var fantastiskt väder i alla fall.

Vinterdag16
Mössa Elodie Details (spons).

Idde sov hela promenaden men Ennis härjade loss i snön!

Vinterdag5 (1 av 1)

Pappa också.

Vinterdag15

Johan ba "Ta foto när jag kastar snö så blir det sådär snyggt du vet.." och jag ba "eeeeeh, det blir inge bra..."

Vinterdag13

Har jag sagt att jag har världens vackraste pojk? Om inte, JAG HAR VÄRLDENS VACKRASTE POJK!

Vinterdag9 (1 av 1)

Pappan gjorde snöänglar.

Vinterdag14

Visade pojken hur man skulle göra.

Vinterdag12 (1 av 1)

Blev bra.

12434713_10153737983756136_1442335866_n

Och denna lilla blev 8 månader idag. Fantastiska Iddeliten <3 Ikväll har jag badat med båda barnen, det gick bra och de tycker det är roligt att va med varandra. Imorgon blir ännu en lugn dag så vi kan pigga på oss lite inför nyårsafton. Godnatt!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.