Förväntningar inför året 2016

Idde_Skiphop4Liten

Årets sista dag. 2015 har varit händelserikt. Tänkte få ihop en sammanfattning under dagen här.

skiphopIdde1

Jag har samarbetet mycket med Lekmer under året och för ganska längesen fick vi fina kläder från Skip hop. Jag hade valt en större storlek så Idde kunde inte ha dem direkt och därför har de hängt och väntat. Och så nu ba "Men hjälp! De kanske är för små!" och det hade ju varit snopet som attan. Men så provade vi och kläderna är alldeles lagom nu 🙂 Här är sparkdräkten som hon har bott i hela dagen igår och fortfarande har på sig 🙂

Idde_Skiphop7Liten

SkiphopIdde2

Iddan klättrar som aldrig förr och idag på morgonen kunde hon klättra och ställa sig på fötterna, mot mig när jag satt på golvet. Lilla skruttan.

Idde_Skiphop3Liten

Idde_Skiphop8 (1 av 1)

Ennis bygger pussel och spelar memory mest hela tiden. Vi har upptäckt att han har ett helt sjukt bra minne och är superbra på att se mönster. Jag tror han tänker i bilder.

Ennisisoffan1

Igår snodde jag en inredningsdetalj från Pelles lägenhet, rakt av. Rosor på snöre på väggen. Blev superfint men trillade ner innan vi skulle sova. Fattar inte hur de har fått det att sitta så bra med bara maskeringstejp..?

Vi får se hur vår dag och kväll blir. En av gästerna har fått förhinder och vi är fortfarande ganska risiga här hemma. Vi får se.

Veckans avsnitt av NyponBebis får ni här. Jag och Johan pratar om förväntningar inför 2016 och Ennis målar och läser.

Gott Nytt År säger jag nu ifall jag inte hinner blogga mer innan tolvslaget! Hoppas ni får en festlig dag och kväll 🙂

0

1 thought on “Förväntningar inför året 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.