NyponBebis Årskrönika 2015!

Nyår2015

Året 2015. Vilket år. Många verkar ha haft ett fantastiskt år och jag funderar över om man alltid är så nöjd med sina år liksom. Men jag är jäkligt nöjd i alla fall. Här har jag valt ut några grejer som hänt under 2015.

Januari3

I januari reste vi till New York, Ennis och jag. Och magen.

januari1

Jag var i vecka 25 typ och flög med Ennis och mötte upp Johan i New York. Johan jobbade en hel del de dagarna vi var där men vi hann umgås ganska mycket ändå.

Januari6

Januari5

Egentligen var det inget märkvärdigt med resan, vi bodde på ett hotell i ett pyttigt rum där det drog jättemycket från fönstret i badrummet. Men det gjorde inget för vi använde fönsterkarmen som kylskåp och drog på varmvatten som f*n när vi skulle duscha 😀 Jag och Ennis ägnade mest dagarna promenerandes på stan, inte så långt iväg från där vi bodde. Vi tog dagarna som de kom och upptäckte staden på vårt sätt, hittade våra speciella ställen som vi kom tillbaka till flera gånger under de dagarna vi var där. Frukost åt vi oftast tillsammans med Johan på något mysigt ställe.

Januari2

Ennis var nöjd och glad och gullig.

Januari4

Jag fick ganska ont av foglossning under resan men det spelade liksom ingen roll. Det var det värt. Det var något speciellt med denna resan, jag tänker ofta tillbaka på den och "känner känslan" ni vet. Jag hittade något nytt tror jag, upplevelserna öppnade upp ett nytt kreativt rum hos mig. Jag vet, nu blev det flummigt.. men så var det!

Sonia801

Sen firade vi svärmor Sonia som blev 80 år! Jag blev 27 men det firade vi inte så mycket.

Sonia802

Bindelfeld2

Johan fick, tillsammans med Sara Sommerfeld, stipendium från Michael Bindefelds stiftelse.

Bindelfeld1

Stolt fru.

Februari1

Så kom februari och vi fick flytta till vårt hus! Så jäkla fantastiskt!

Februari4

Drömmen är egentligen ett en villa men detta gavelradhuset som vi kom över är verkligen ett ordentligt steg på vägen. Så himla nöjda. Äntligen kan jag få inreda, måla, sätta upp grejer på väggarna och fixa. Kommer man från hyreslägenhet är det en dröm. Och så egen trädgård sen. Asså.

Februari2

Johan reste mycket under våren och de första veckorna i huset ordnade jag och Ennis med mycket när Johan var ute på jobb. Jag hade en svullen gravidfot och foglossning men körde på ändå.

Mars2

Mars gick i en rasande fart och var full med inspelningar av Älskade Unge säsong 1 varvat med husfix och höggraviditet med allt vad det innebär.

Mars1

Jag tror vi hade en ledig dag eller så, och just den dagen var det vårväder och vi kunde fixa lite i vår nya trädgård!

Barnmässan1

Jag var VIP-bloggare på Barnmässan i Karlstad och fick en helg på egen hand utan barn. Bodde två nätter på hotell och sov som en gris. Träffade massa nya roliga människor och åkte hem med så mycket goodiebags att jag knappt kunde ta det på tåget. Jisses.

Barnmässan2

April1

April kom och inspelningarna av Älskade unge fortsatte. Vi firade påsk här i Stockholm och jag missade alltså konstrundan på Österlen för första gången på väldigt många år. Ska inte hända 2016.

April3

Och precis i slutet av April, dagen efter bf, kom den lilla tussen Idde. Älskade barn.

April2

Maj2

Fem dagar efter att Idde kom, alldeles i början av maj, var det premiär för Älskade Unge på Aftonbladet TV! Det firades med tårta och visning av första avsnittet på Nordic C Hotel.

Maj3

Vi var där och lilla Idde hängde på armen 🙂 Fattar inte att jag var så rask.

Maj1

Tänk så många härliga och roliga människor jag fick intervjua under första säsongen av Älskade Unge. Bland annat dessa.

Maj4

Maj5

Maj6

Maj8

Maj7

Maj9

Maj10

Maj11

Maj12

I maj var vi också på Parken zoo. Så roligt allting blir när man får uppleva det genom sina barn!

Maj17

De stora var också med 🙂

Juni2

I juni fick vi koppla av lite.

Juni3

Juli8

I juli hade vi lite semester och firade bland annat Lykke som fyllde två!

Juli9

Och Ennis och Lykke umgicks mer under sommaren och sen under hösten. Och vi stora förstås.

Juli7

Denna fina bilden tog Angelica när Ennis var hos dem en dag <3

Juli6

Vi åkte till Skåne och stannade på Gryts skärgårdspensionat en natt. Väldigt mysigt och fint.

Juli5

I Skåne hälsade vi på mina föräldrar och va en del på stranden. Ennis gav tummen upp för stranden! Idde tyckte sådär.

Juli4

Johan fyllde år och jag tog honom på en cykeltur i mina gamla hemtrakter. Picknick och mys utan barn.

Juli1

Sen firade vi honom med familjen på restaurang i stadsparken i Lund.

Juli3

Juni1

Sen åkte vi tillbaka till Stockholm och Ennis fick sin första klippning!

Juli10

Och så kom mormor och morfar och morbror Gustav och semestrade lite hos oss.

Augusti1

I augusti började jag som bloggambassadör för klädmärket me&i! Så sjukt skoj!

September1

Vi förberedde oss ordentligt och Ennis började på förskolan. Efter några veckor tog vi hem honom igen och känslorna var blandade. Kändes som ett fett misslyckande. Men efter ett tag blev det bra.

September2

I september hade vi insamling till flyktingar. Det blev väldigt mycket kläder.

Oktiber5

Iddeliten döptes!

Oktober2

Oktober7

Gudföräldrar blev de här <3

Oktober4

Namnen blev de här.

oktober8

Oktober1

Ennis gjorde sin första pumpa. Och jag min andra...eeeh.

November1

Och vi firade halloween genom att klä ut oss till clowner.

November2

I november fick vi besked om att vi skulle göra en julspecial med 5 program Älskade Unge och körde igång med fullt ös. Mammamaffian intog sina positioner och hade sina fina barn med sig såklart!

November3

Ennis fyllde 2 år och temat var typ Babblarna. På allt.

November5

Jag gjorde en sjukt snygg tårta.

November6

Och Ennis hade kalas för några kompisar och farmor. Fick hamburgare i plast. Bland annat.

December14

På Ennis födelsedag var det också premiär för Älskade Unge Jul! Även denna vändan fick jag träffa toppenpersoner! Lyllo mig.

December13

December12

December11

December10

December7

December9

December8

December6

December1

Under december smiddes poddplaner och för några veckor sen hade vi premiär för vår podd! Angelica, Emma och jag!

December3

Det gick asbra och den 8 januari kommer nästa avsnitt. Om en vecka med andra ord. Så kul att folk ville lyssna!

December2

Jag och Johan bestämde oss för att inte köpa nå dyra julklappar till varandra utan skaffa ett piano istället. Bra idé tyckte jag men jag har fortfarande knappt spelat på det. Johan spelar desto mer. Mest Toto, Queen och Elton John. Vi är båda kvar i 70- och 80-talet typ.

December4

Sen kom julen och den firades i huset med mina föräldrar och min bror Gustav och farmor Sonia. Och sen med alla Romin-bröderna. Min kära mor fyllde 60 och vi gick på spa. Allt blev himla härligt.

December5

Nyår1 (1 av 1)

Sen har vi varit förkylda och planerna för nyår gick omkull. Istället för att ha gäster här blev det bara vi i lilla familjen.

Nyårsafton1

Vi lagade god mat och Ennis var uppe till tolvslaget och kikade på raketerna från fönstret. Trots krassligheten var det en hemskt mysig kväll, även om jag hade sett fram emot middagsbjudningen som egentligen var tänkt. Men den får bli en annan gång helt enkelt.

Nyår5 (1 av 1)

Nyår4 (1 av 1)

Idag är vi fortfarande sega och slappar mest. Idde har börjat ställa sig upp i sängen och mot olika saker. Ennis har varit på trött-humör men vägrat sova. Så ja, denna dagen känns inte helt lyckad liksom. Men vi samlar krafter till morgondagen då det blir poddinspelning och en tur till Täby c för att kolla ut ett par nya bågar till mig.

Vilket år i alla fall!! Jisses vad vi hunnit med. Och vi har säkert gjort massa mer roliga saker som jag inte tagit med. Till exempel har jag varit på en herrans massa events. Men det kan man kanske sammanfatta i ett annat inlägg.

Tror att 2016 blir ännu ett toppenår faktiskt. Hoppet är det sista som överger en så att säga.

Trevlig kväll och gott nytt år!

12402075_10154444131823452_3713399376791247300_o

0

2 thoughts on “NyponBebis Årskrönika 2015!

  1. Jag älskar årssammanfattningar. Då inser man hur mycket som faktiskt hänt trots att man tycker att tiden rinner iväg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.