Måndagspigg papperspåse?

Tellkiddo4 (1 av 1)

Måndagspigg? Nja. Sådär va. Vi är på kontoret, barnen och jag, för vi har städning hemma. Vi åkte med Johan tidigt imorse och nu är vi här och har glott lite på TV och varit en sväng i Skrapan och fikat. Nu sover Empan och Idde vaknar nog snart. Det är riktigt risigt väder så vi stannar nog här tills pappan kommer och vi kan åka bil hem.

Tellkiddo1 (1 av 1)

Packade upp den här fina påsen igår, från Tellkiddo. Fick med den från barnmässan i Älvsjö men har inte tagit fram den förrän idag. De var så fantastiskt trevliga, tjejerna som hade montern. De har ett hemskt fint formspråk i sina produkter och i sin styling. Det blir jag inspirerad av.

Tellkiddo1

Frågan är bara vad vi gör med fina påsen nu. Ennis gav sig på den direkt och lekte galna lekar med den och eftersom det är papper känns det inte som att den tål det riktigt. Jag vill ju gärna att den ska hålla lite längre än till imorgon liksom. Den kanske får vila tills barnen är lite äldre.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.