Vardagsfylla och vuxenångest

Paparazzi

Här kommer det, avsnitt 4 av podden. Lite sent men fortfarande fredag! Älskar denna bilden, det har verkligen allt en paparazzibild ska ha. Dålig hållning, fettet väller ut lite, lite naket och ett glas i handen. Därför bjuder jag på den!

Detta är första gången vi kör på distans, och herregud vad bra det gick! Kajsa Stina är kompissvartsjuk, Angelica är hög på sitt hus och båda är lite halvlulliga på vin. Vad är det bästa med att va vuxen egentligen? Och det värsta? Och Producent-Emma undrar: Vem är det som gör att man alltid känner sig som en misslyckad förälder??

Alla svar i veckans avsnitt "Vardagsfylla & Vuxenångest"!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.