Var jag ful när jag var liten?

KS_liten1 (1 av 1)

Åh vad det är roligt när ni kommenterar kära läsare! Jag blir så himla glad! Och nu hade jag fått önskemål om att lägga upp lite gamla bilder på när jag vad kid och då blev jag ännu gladare eftersom jag tänkte att det kanske bara var jag som tyckte sånt va kul.

Denna första bilden är jag inte så supergullig på, men den är rolig. Nu när jag gick igenom bilder konstaterade jag till Johan att jag inte var så söt när jag var bebis. Men då menade han på att förr tog man ju bara en bild liksom, sen visste man inte hur den blev förrän man framkallade. Idag tar vi ju hundra bilder på våra barn och sen väljer man ut kanske två haha. Och på övriga bilder ser barnen rätt konstiga ut pga miner, rörelse eller annat som barn håller på med. Och där har han en poäng tycker jag!

Men jag hade väääldigt tjocka kinder i alla fall. Men det kan ju va gulligt. Tycker ni jag är lik Ennis och Idde då? På vissa bilder ser jag mycket av Idde, speciellt där jag är riktigt liten, men Johan tycker bara att jag är lik Ennis. Vad tycker ni?

KS_liten2 (1 av 1)

KS_liten3 (1 av 1)

KS_liten5 (1 av 1)

KS_liten6 (1 av 1)

KS_liten8 (1 av 1)

KS_liten9 (1 av 1)

KS_liten12 (1 av 1)

KS_liten7 (1 av 1)

I vissa bilder ser jag Ennis i min bror Gustav.

KS_liten4 (1 av 1)

Johan konstaterade att jag såg ganska sur ut hela tiden när jag var liten. Mamma kontrade och sa att jag var glad men väldigt bestämd. Heh. Hjälp, Idde kommer bli som jag.

KS_liten13 (1 av 1)

Den här var ju bara för gullig! Om man får säga det själv.

KS_liten10 (1 av 1)

Och en där jag är lite äldre, med min kära mor på julafton. Kan kanske va 8? Lik Ennis tycker Johan.

Och så avslutningsvis en suddig en från konstrundan på Österlen. Nästa gång vi kommer hit ner är det just påsk och vi ska åka på årliga rundan. Det är en av årets höjdpunkter och jag missar nästan aldrig den, men förra året var jag höggravid och vi var i slutspurten av Älskade Unge så vi fick avstå resan till Skåne. Men i år ska det bli av! Imorgon åker vi hem till Stockholm.

Fasen vilka snygga kläder jag har på denna bilden (längst till höger)! Gula manchesterbyxor, mörkblå kofta, snusnäsduk runt halsen och slappt uppsatt hår. Stil Kajsa Stina!

KS_liten11 (1 av 1)

0

15 thoughts on “Var jag ful när jag var liten?

 1. Tycker att du var himla söt som bebis! Men det är sant, numera tar vi massvis med bilder (på både barnen, oss själva och annat) för att få till det riktigt bra. Och jag tycker du är himla lik Ennis!

  1. Haha tack 🙂 Roligt att så många tycker att jag är lik Ennis, jag ser det inte riktigt på samma sätt men Johan tycker också att jag och Ennis är jättelika. Kram

 2. Jättesöt! O Ennis är väldigt likt dig. Kul att dina föräldrar tog mycket kort på dig som liten =)

  1. Ja det finns en del bilder! Det finns många fler än dessa men nu tog jag några av de finaste haha. Det finns jättemånga som är helt feltagna, underifrån liksom, och eftersom jag hade så stora kinder så ser jag jätterolig ut på de bilderna 😀 Roligt att du tycker att Ennis och jag är lika 🙂 Kram!

 3. På bild nr 2 och 3 är du och ennis jätte lika 🙂
  Såå roligt och följa er så sluta aldrig med det ni gör 🙂

 4. Nog är du mest påfallande lik Ennis på dina bebisbilder. Men vem vet, kanske är det bara för att man jämför bilder från då du var i ungefär Ennis ålder? Tror att Idde kommer bli mycket lik både sin bror och dig. Ni är väldigt gulliga bebisar alla tre! 🙂 Kul att du har börjat blogga mer igen. Jag är en typisk sån där läsare som uppskattar det du gör, jättemycket, men som aldrig säger ett pip. Men keep up the good work! Ni är en härlig och inspirerande familj att följa. Kram!

  1. Tack för att du har börjat kommentera! Det betyder verkligen jättemycket, man får en helt annan lust att blogga 🙂

 5. Du va ju jätte söt! Och ja herregud vad lik dig ennnis är , trodde de va han på nån bild! Men man ser även mycket idde i dig också tycker jag!

  1. Tack! (för att du tycker att Idde också är liiite lik mig, annars tycker alla att bara Ennis är så lik mig haha)

 6. Wow Ennis är ju en kopia av sin mamma, trodde först du hade blandat in bilder på Ennis för att jämföra men det var ju du på allihop hehe. Superlika! Man ser väldigt mycket av Idde i dig också, speciellt på dem där du va som minst! Häftigt att få se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.