Bedårande Rackarungar

Rackarungar1 (1 av 1)Liten

Jag är väldigt sällan i stan nu för tiden, dels för att jag inte tycker att jag har nå ärenden dit men också för att hissarna där vi bor har varit under reparation i typ fyra månader. Så jag har helt enkelt inte kunnat åka in utan att åka bil med Johan. Nu tror jag dock att hissarna är igång igen.

I förrgår var vi i alla fall inne en stund på kontoret och gick lite på söder. Då sprang jag in till Jessica på Rackarungar och snicksnackade lite! Vi känner varandra från tiden då jag också hade butik och hennes barnbutik ligger på Skånegatan 78. Förut har hon mest haft second hand för barn men nu blir det mer och mer nytt. Hon spånar också på en webbshop och att kanske göra något eget inom barnkläder så småningom! På lördag har hon lite nyinvigning och då är man välkommen dit 🙂

12782242_10153909593717459_1153142837_n

Rackarungarkollage1

Det är roligt att samarbeta med lite mindre aktörer tycker jag, kanske för att jag är/har varit en sådan själv och känner till hur det är att driva litet eget. Så nu gör jag ett samarbete med fina Jessica och senare i vår kommer det dyka upp riktigt bra tävlingar! Så länge ger jag er bilder på mina älskade ungar i tunikor från Sputnik Design, som finns att köpa på Rackarungar. Följ gärna Rackarungar på instagram här.

Rackarungar8 (1 av 1)

Rackarungar11 (1 av 1)

Rackarungarkollage3

Rackarungarkollage2

Rackarungarkollage4

Rackarungar12 (1 av 1)

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.