Alltid samma j*vla sak

image

Aaaarrrrgggh att jag aldrig lär mig att jag måste gå upp tusen miljoner timmar innan jag ska passa en tid för möte i stan när jag är själv med båda barnen. Hur svårt ska det va?? Jag har ju liksom varit med om detta ett antal gånger innan, men lär mig tydligen aldrig. Ba "Nämen två timmar räcker ju att ha på sig innan vi bör va utanför dörren och på väg till tåget".. Sure. Megastress.

Nu sitter vi på tåget och vi missade bara ett. Så kommer förmodligen precis i tid till mötet med Trygg Hansa.

Och hissarna är åter igång vid pendeltåget. Bara det är ju värt att fira med tårta typ.

Och barnen är gulliga. Det är guld. Älsklingar.

image

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.