Det här är min man

bild-1

Det här är min man. Och detta är det bästa med honom:

- Han fick mig att vilja skaffa barn (med honom såklart) efter att jag sett hur fin pappa han var mot sina första tre barn. Sen blev han lika bra pappa till våra två gemensamma barn. Den bästa. Innerlig, kärleksfull, rolig, rak, ansvarsfull.

- Det går att prata med honom. Jag vet inte hur ni har haft det men de män jag träffat har haft något svårt att prata om sånt som är aningens jobbigt. Men Johan kan prata (oftast heh) och om känslor dessutom. Han kan sätta ord på det han känner och han kan, och vill, förmedla det. Han vill lösa problem och inte sticka huvudet i sanden. När vi har bråkat vill han bli sams på riktigt. Och han säger förlåt, även om det kanske inte va hans fel. Han skiter liksom i den där stoltheten. Och vi möts. Han tar till sig av "kritik" och möter mig, vilket gör att jag kan ta till mig av det han säger och möta honom. Hör på den ni.

- Han är spontan, impulsiv och påhittig. Full av idéer. Vill göra allt, helst nu. Ungefär som jag. Eller nästan exakt som jag, vilket gör att vi har himla skoj ihop. Vi drar igång gemensamma projekt och tar oss fram tillsammans. För det är just fram man kommer om man lever tillsammans med en sån som han. Johan.

Johanmello

Min karl jobbar som bara den. Han gör bara sitt allra bästa och ger aldrig upp. Just nu är det han som drar in det mesta av vår kosing och jag beundrar honom för det han gör. När han är ute på sina resor har vi ständig kontakt, för även om vi klarar av att vara långt ifrån varandra kan vi inte va utan varandra. Vi måste liksom leva ihop hela tiden. Det är därför hela vårt liv är ett enda stort gemensamt projekt. Vi gör allt ihop, fast lite var för sig. Om ni förstår.

JohanOscar

Idag kom han hem från veckans rapportering av mello, för Aftonbladet TV. Så nu har vi några dagar tillsammans och imorgon ska vi till IKEA för att spåna på kök. Ännu ett roligt projekt vi har tillsammans, vårt hem.

Johanochjag1

Jag har också haft turen att få gifta mig med honom. Litet spontant bröllop ordnat på två veckor. Typiskt oss men ändå inte eftersom vi båda gillar fest. Men det kommer när vi gifter om oss.

EoC2

Här kommer de sämsta sakerna med min man:

- Han stänger inte tandkrämstuben och slänger den dessutom på handfatet istället för att sätta den i tandborstmuggen. Jättekonstigt.

- Han är rätt slarvig. Men han vet om det och skojar om det så då blir inte brottet lika hemskt.

- Han är lite väl optimistisk ibland. "Ah men byta golv, det tar ju bara en halv dag". Sure. Men då kommer bromsklossen Kajsa Stina och tar ner honom på jorden igen. Det är tur att en av oss är något mindre impulsiv än den andra.

- Han är borta för mycket. Jag tycker bäst om att ha honom nära. Men jag vet också att jag har gått och gift mig med en journalist, en som dessutom gillar att rapportera från farliga platser i världen, och då får man liksom ta smällen. Men jag måste ju erkänna att jag helst skulle vilja ha honom hemma jämnt.

12402075_10154444131823452_3713399376791247300_o

Och sen de där fantastiska förmågorna!

- Han spelar gitarr. Jättebra! Och är otroligt musikalisk. Hurra!

- Han kan dansa Lindy hop och steppa. Precis som jag fast minus steppa. Men jag ska lära mig!

- Han är som ett levande uppslagsverk, vet alltid vilket årtal allting hände och vill man veta något om historia eller vad som helst annat (förutom sport) så kan man fråga honom. Det är superpraktiskt! Dessutom berättar han alltid saker på ett sätt så man INTE känner sig dum. Helt ultimat ju.

Liten_Tyresta23 (1 av 1)

Jag är så otroligt lyckligt lottad som har kommit över denna man! Kan typ inte fatta det. Och jag skiter i att han är 22 år äldre än mig, vi lever nu och det är nu vi måste ta vara på lyckan. Jag är så glad att jag valde att lyssna på mitt hjärta då för snart 5 år sen. Det vi har är magiskt. Jag älskar dig Johan!

0

4 thoughts on “Det här är min man

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.