Min pråliga detalj till lilla toaletten!

Tidigvår40 (1 av 1)

Vår lilla toa på nedanvåningen är en historia för sig. Tapeten är ganska vacker men också prålig och inte en tapet jag själv skulle valt att ha på toaletten. När vi flyttade in satt toalettrullehållaren kvar och glänste i en trevlig guldfärg. Dessa två tillsammans gjorde att vi tyckte att det kunde va kul att köra vidare på prål-temat och vi bestämde att vi skulle sätta upp roliga tavlor på väggarna efter hand som vi hittade. Hittills har vi tre.

I helgen knåpade jag ihop en mojäng till toalettrullelagret som man gärna vill ha på en toalett.

Tidigvår41 (1 av 1)

Typ allt ska va guld där inne nu så jag målade en träknapp i guld och satte fast en prisma under. Och så en mässingskedja! Allt hängdes upp i en liten krok som jag skruvade i hyllan som också hängde där när vi flyttade in. Blev toppen!

Tidigvår42 (1 av 1)

Pimpatoan1

Hade bara en rulle när jag skulle fota men nu hänger där fler. Enkelt, roligt och praktiskt!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.