Vem var jag i Spice Girls? Vad är hemligheten bakom mitt namn? Och jag färgar håret rosa. Nytt klipp!

TumnagelNS5 (1 av 1)

Detta klippet innehåller allt ifrån prat om hemligheten bakom mitt namn, och vilken spice girl jag var i Spice girls, till hur långt vi har kommit i köksrenoveringen och varför vi sätter upp en barngrind till. Vi försöker efterlikna videon till Black or White och berättar om Studio NyponStina på Barnmässan i Karlstad.

Mycket nöje!

0

2 thoughts on “Vem var jag i Spice Girls? Vad är hemligheten bakom mitt namn? Och jag färgar håret rosa. Nytt klipp!

    1. Ja! Från och med nu är det på torsdagar vi släpper avsnitt. Vi har kommit fram till att det passar bäst helt enkelt 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.