Att lägga ner en Podd

IMG_1520

Det är mycket man ska göra. Och vill göra. Men tiden alltså. Känslan av att inte räcka till, hinna med. Tills slut försvinner lusten och man står där och bara gör, med för vem och till vilket pris? Jag har funderat kring hur jag kan rensa och kommit fram till att podden kommer få lida. Hitta veckans avsnitt längst ner i inlägget.

IMG_1524

Idag blev Johan klar med golvet i köket, matrummet och hallen. Så himla bra gjort! Stolt jag är! Sen är det ju lister och dörrfoder och annat men ja, det är ingen panik precis.

IMG_1523

Jag har haft en mysig dag med barnen efter att ha jobbat några timmar i sängen på förmiddagen. Vi gick och skulle handla smör och jag tog Idde på ryggen och tänkte att Ennis kunde få gå. Utan vagn. Det tog väldigt lång tid kan jag säga. Inte ens när jag lockade med glass pinnade han på. Lilla gubben, finns ju så mycket att se som man måste känna på. Och såklart ska han få göra det, men man måste ju också komma några steg framåt visst? <3
 

IMG_1522

IMG_1521

Det blev glass och vi satt på en bänk utanför Konsum och käkade. Låter omysigt men var väldigt mysigt.

IMG_1518

Pappan hade tagit fram trumstockarna på förmiddagen så Idde tyckte det passade bra att börja nu. Hoppas hon brukar mer allvar än jag gjorde när jag spelade i tonåren, det är ju roligt om hon kan bli bra 🙂

IMG_1519

Nu sover de sött båda två och jag och Johan har skålat lite för att golvet är klart. Fira är alltid kul ju. Podden spelades in på halvtimme ikväll och redigerades på en timme, bra jobbat tycker jag! Blev burkigt ljud på Angelica men det står man ut med tycker jag. Bara man hör vad vi säger kan man va nöjd.

Godnatt kära vänner.

Halvnaket15Bild

Vi kan inte ta kritik och lägger därför ner podden efter förra veckans kritikstorm. Reglerna är helt nya och världen är uppochner. Kajsa Stina har rört upp Angelicas känslor rejält och vi pratar om varför Angelica är så bra. Och eftersom vi gör allt gratis gör vi ändå vafan vi vill. Kort och koncist - Inga konstigheter.

0

3 thoughts on “Att lägga ner en Podd

 1. Ni är så bra! Kul att ni valde och fortsätta! Hoppas ni hittat ett systemet som funkar ! Förstår att de tar tid och tid är något man inte har allt för mycket av! Inte ork heller för den delen! Men jag älskar att lyssna på er! Och den kritiken ni fick?! Vafan gör de om ni surplar lite hitt och ditt? Måste allt vara så perfekt hela tiden?

 2. Hej fina du!

  Åh jag är så glaaaaad att ni inte lägger mer podden!
  Även om det är lite synd att ni nu kommer ha kortare avsnitt, jag älskar att lyssna på er! Bättre kort än inget alls liksom…
  Jag började följa dig blogg förra året när jag började titta på älskade unge och nu är jag fast i allt du gör! haha, stalkervarning!! Nejdå! Men du och Angelica är så fantastiska och jag älskar att ni är så ärliga och härliga!
  Nu har jag precis lyssnat klart på veckans pod och ligger nu här och gosar med min underbara dotter på 2 månader.
  Ni är bäst!
  Ha en fantastisk helg nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.