Gravida par sökes!

Soffpanel_TH

Det är väldigt mycket sökande efter medverkande människor nu för tiden men det är ju så himla bra att annonsera i mina egna kanaler eftersom många som följer mig är i precis rätt målgrupp för det vi gör!

Som många förstått är vi igång och jobbar med säsong 3 av Älskade unge för Aftonbladet TV, så himla roligt! Men vi har också ett annat projekt, i samma genre, tillsammans med Trygg Hansa och Sveriges samordningsbarnmorskor. Det ska bli ett helt gäng filmer till föräldrautbildningar och nu letar vi efter par som vill medverka i intervjuer i filmerna.

Ni ska va gravida men det behöver inte va första barnet. Vi söker alla möjliga människor med olika ursprung, sexuell läggning, olika åldrar osv. I intervjuerna kommer ni som par, och till viss del kanske också enskilt, få diskutera 7-10 ämnen som är högst relevanta när man väntar barn.

Låter det spännande? Filma en videohälsning med mobilen där ni presenterar er och kort berättar om er livssituation. Vi vill ha era ansökningar så fort som möjligt och plockar ut medverkande löpande. Maila till: kajsa@rominproductions.com

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.