Håriga armhålor

IMG_1790

Nya klänningarna från me&i (som vi samarbetar med) både på mamma och Ennis.

Dagen idag har spenderats hemma på ovanvåningen och sedan på möte med ny samarbetspartner i Kista och därefter på Mall of Scandinavia där alla klippte sig. Så därför kommer detta först nu... Veckans poddavsnitt! Finns att lyssna på här nedan eller i din podcastapp i telefonen.

En lyssnare/tittare kom fram till mig i Kista galleria och tackade för en bra podd och en bra YouTubekanal. Då blev jag riktigt glad! Tack själva Hanna för att du lyssnar och tittar, betyder massor!

Nåja. Det här handlar det om i alla fall.

Angelica har begått sitt första brott och Kajsa Stina är förkylningsbitter. Vems hund är värst, hittehunden utan hyfs eller den som äter död fisk och rullar sig i bajs? Vems armhåla är egentligen hårigast och vågar man gå ut med fritt lurv? Och som grädde på moset har vi fått ett förnedrande mail, i alla fall om Kajsa Stina får bedöma.

IMG_1800

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.