Kommunjävel

image

Nääää vilken dag.. Bra stundvis, såklart, men riktigt jävlig också. Blev strul med köket på förmiddagen vilket resulterade i en inställd filmning och försenad dag.

image

Sen åkte vi till IKEA för att komplettera lite och byta några grejer. Det var mysigt som vanligt!

image

image

Innan vi åkte iväg öppnade jag brev från kommunen och där stod att vi fått förskoleplats till båda barnen på samma förskola, hurra! Det var, vad vi trodde, vårt tredjehandsval vilket vi var nöjda med eftersom den va trea pga avståndet. Sen när vi var på väg hem från IKEA började jag fundera. Det finns två förskolor med snarlika namn och den andra hade vi satt som fyra, utan att ha varit där ens. Så jag dubbelkollade papperna och såklart, vi hade sett fel. Vi hade fått vårt fjärdehandsval. Bajs.

image

Men så sa jag till Johan att vi kunde ju åka förbi på vägen hem och kolla utanför, så det gjorde vi. Jag hoppade ur bilen och började prata med en personal där och det slutade med att vi fick komma nu på fredag och besöka. Eftersom vi måste ge besked redan på tisdag så brinner det ju lite i knutarna.

Hoppas verkligen att det är bra. Förskola = Ångest.

image

När vi kom hem upptäckte vi några fel på nya köket, som dessutom var långt ifrån klart. Vi hade förväntat oss mer och de felen som var måste rättas till. Ännu en besvikelse och anledning till att bli på trökigt humör så då blev jag det. Städade som en galning och piskade kuddar väldigt hårt med en bandyklubba där ute.

Jävla dag.

Och vilket svar fick jag när jag ringde olika människor på kommunen ang förskolan? "Personen du söker är inte anträffbar". Nähä?!

Kommunjävel.

Vi fyndade i alla fall ett soffbord för nästan halva priset så det kan man ju glädja sig över. Imorgon blir det klag till hantverkarna på morgonen och en förhoppning om att det blir KLART snart.

Godnatt

0

2 thoughts on “Kommunjävel

  1. Så irriterande när saker och ting inte blir som man önskar. Det blir säkert bra i slutändan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.