Dags att rensa

IMG_2419

Jag har länge känt att jag vill rensa. Rensa i livet liksom. Och en del av det jag vill rensa bort är sånt som räknas till materiella ting.

IMG_2420

Det är ett konstaterat problem här hemma, att vi har alldeles för mycket saker. Det är liksom saker överallt. Är det inte leksaker så är det kläder, kameror, kartonger (gaaaah de tar aldrig slut), sladdar, disk, hööööögar med viktiga och oviktiga papper, byggsaker som ska användas alt lämnas tillbaka osv osv.

Vi måste helt enkelt rensa.

Jag har rensat min garderob ganska många gånger de senaste två åren. När vi flyttade i februari förra året blev det en rejäl rensning t ex. Och även en gång efter det har det rensats lite gamla t-shirt och så. Men det räcker liksom inte känner jag. Dels har vi för lite plats för kläder här i vårt fina men något förvaringssnåla hus, men jag har också för mycket kläder. Så nu får jag offra lite igen.

Jag har lite svårt att skiljas från plagg och grejer eftersom de ofta bär på minnen. Men minnena sitter ju inte i kläderna, de sitter ju i huvudet visst? Så den enda funktion minneskläderna då fyller är ju att man blir påmind när man plockar fram dem. Det är ju bara det att det typ aldrig händer.

Något som vi också behöver röja bland här hemma är bebis- och barnprylar. Det svämmar liksom över. Och man tycker ju att man behöver allt. Och där, om någonstans, sitter det minnen. Gud så svårt. Men även här ska det rensas OCH säljas på Lyx Bloppisen på Umami Park i Hallonbergen den 12 juni.

Lyx Bloppis (1 av 1)

Här ska jag va med alltså! Kanske ingen modebloggare med tonvis av märkeskläder men jag tänker att jag kanske kvalar in på knaskvoten? Profil i sociala medier borde jag ju räknas som i alla fall.

Så.. nu ska jag bara få tid att göra själva rensningen här hemma..

Trevlig fredag på er!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.