Detta ska du ge din mamma på Mors dag.

Läkarmissionen7 (1 av 1)

Jag har varit en riktig hemmagris denna våren, det märkte jag igår när jag skulle iväg på pressfrukost och stod och sminkade mig på morgonkvisten. Tänkte att "oj, det här händer verkligen inte ofta numera". Och sen klädde jag mig lite tjusigt sådär och ja, det händer ju heller inte så ofta numera. Tog ingen bild men man kan se hur tjusig jag var i klippet längst ner i inlägget här. Blus och kappa från me&i som jag samarbetar med i vår.

Får bli ändring på det tycker jag. Jag älskar att vara hemma men jag måste ut och röra mig lite mer bland fölk. Annars blir jag ju eremit.
Nåja.

Läkarmissionen3 (1 av 1)

Pressfrukost på Löfbergs vid Stureplan. Gott kaffe och tjusig frukost. Läkarmissionen var arrangörer och berättade om sitt jobb på Panzisjukhuset i Kongo. Lotta Gray var på plats och berättade om sitt ambassadörskap och sina resor dit. Och här kommer en bra grej som de gör, och som vi kan va delaktiga i.

Läkarmissionen2 (1 av 1)

Man kan ge en mors dagspresent till sin egen mamma genom att köpa en säker och trygg förlossning för en kvinna i Kongo. Du betalar 150 kr och får ett gåvobevis som du sen skickar till din kära mor. Pengarna går sen genom Läkarmissionen vidare till Panzisjukhuset och en födande kvinna. Är det inte superbra va?

Läkarmissionen4 (1 av 1)

Läkarmissionen6 (1 av 1)

Jag vet aldrig vad jag ska köpa till min mamma, dessutom bor hon ju långt bort. Detta passar mig hur bra som helst, plus att vi tillsammans gör något för någon annan. Antingen går du in här och gör ditt köp på hemsidan, eller smsar du MORSDAG till 729 72 och får ditt gåvobevis i mobilen. Hur lätt som helst.

Även om den svenska förlossningsvården är i kris har vi det sååå mycket bättre än många kvinnor och barn runtom i världen. Jag är så tacksam för att båda mina förlossningar har gått bra, både för mig och mina barn, och om jag kan bidra till att fler får uppleva hur fantastiskt det kan va att föda barn så gör jag gärna det. Så mamma, du kommer få detta i mors dagspresent och jag är helt säker på att du kommer bli glad.

Läkarmissionen5 (1 av 1)

Träffade de här donnorna på frukosten. Knivis och Hej hej vardag. Puss på er!

Vi passade också på att filma vår dag igår. Vi glömmer ofta filma när vi är på språng så det blir mycket klipp hemifrån. Men här kommer då ett sånt följa-med-oss-klipp som ni gillar!

0

2 thoughts on “Detta ska du ge din mamma på Mors dag.

  1. vilken rolig youtubefilm! å så himla kul m en till säsong av älskade unge 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.