Uppdatering Förskolan och test av Brun utan sol!

Sola7 (1 av 1)

Det är fredag och här kommer andra delen av vårt samarbete med ACO sun! Allra roligast är såklart att titta på klippet men om ni hellre, eller även, vill läsa här på bloggen så är det också okej.

Och förresten, vad tycker ni om nya lilla vinjetten och slutplattan? Enkelt och toppen eller? 😀

ACOsun2 (1 av 1)

ACO sun kör en ny grej som heter Triple Moist Complex. Det är en formulering som ger maximal återfuktning - i deras solskyddsprodukter! Man tänker ju att solkräm är sådär fet och jobbig men nu finns alltså denna nya sammansättning i tre av deras produkter, och det gör tex att man kan ersätta sin vanliga dagkräm med solkräm och få samma återfuktning. Alla deras produkter återfuktar men just dessa tre är snäppet vassare!

Sola1 (1 av 1)

Sola2 (1 av 1)

Köp solskyddsprodukter från ACO på Apoteket Hjärtat, Kronans Apotek, Apotea, Apoteksgruppen och Apoteket.

Sola4 (1 av 1)

I klippet får ni också en uppdatering från förskolan. Ennis har ju börjat på förskola (igen) och vi berättar hur det går. Dessutom pratar vi lite kring hur man ska tänka med solskydd när barnen går på förskolan. Vi smörjer Ennis på morgonen, noga och väl, och sen har han en tub på förskolan så de kan smörja in honom efter lunch. Viktigt är att skriva barnets namn på produkten så ingen snor! Nädå, men den kan ju komma bort och blandas ihop med någon annans osv, då är det ju bra med tydligt namn. Just så som jag gör i klippet ska ni INTE göra...

Sola3 (1 av 1)

brunutansolACO (1 av 1)

Nu är det också dags för mig att testa Brun utan sol för första gången! Jag ska testa båda produkterna från ACO Sun och varför inte ta en på vardera ben? Jorå såatteh... Jag testar då alltså den snälla varianten, Sun kisses body, på höger ben och de tunga grejerna, Self Tanning Lotion, på vänster ben. Resultatet får ni se om en månad typ.. Jisses 😀

Sola6 (1 av 1)

Sola5 (1 av 1)

4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.