Lämnad

image

Idag lämnade jag familjen. Eller de lämnade mig kan man säga. På kontoret, eller om man ska kalla det ateljén, för jag skulle sy bröllopsklänning till min kära vän Angelica!

image

Självklart var de extra gulliga just idag och Johan har skickat massa fina bilder under dagen, bla dessa.

image

image

Hur som helst då började jag med att botanisera bland spetsar och nya verktyg på Tygverket på söder. Det kändes verkligen längesen, som ett annat liv typ. Jag hade till och med glömt bort att de har en liten, mer exklusiv, butik längre upp på samma gata. Känns som att det var mitt gamla jag som höll på med tyger och klänningar och allt det där. Avlägset som attan.

image

Hur som helst hittade jag finfin spets och nya saxar bla. Sen spenderade jag eftermiddagen och kvällen i ateljén. Känns härligt och lite konstigt. Och nu är jag på väg hem.

image

När jag jobbar själv, utan barn alltså, på kontoret unnar jag mig ofta lite extra smarrig lunch, idag från Älskade traditioner som ligger typ 50 m från vårt ställe. Så gott.

image

Och så dricker jag kaffe ut glasburk. Alltid. Skitbra grej när man ska skumma mjölken eftersom det inte skvalpar över kanten. Ett lördagstips sådär ba.

Nu ska jag hem till sovande barn och yrvaken man. Puss på er.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.