Vårt nya vrålåk och barnens nya stolar!

Besafe10 (1 av 1)

Vi har ny bil! En röd skönhet, likadan som förut fast inte vit dårå. Visst ser den fin ut? Ser ni inte riktigt? Då kan ni kolla på klippet! Där får ni följa med när vi hämtar bilen, monterar nya bilbarnstolarna som vi testar i samarbete med Lekmer och BeSafe och när vi lever rövare till hårdrock på väg hem från förskolan. Jäää.

Besafe6 (1 av 1)

Jag är verkligen petig när det gäller barnens säkerhet i bilen. När vi var i New York förra året vägrade jag åka taxi till flygplatsen om inte Ennis fick sitta i en riktig bilbarnstol. Vi fick säga nej till den taxin vi bokat bara för att den inte hade stol, trots att vi bett om det långt i förväg. Sen tog det lång tid innan vi slutligen fick en taxi med stol, och den kändes inte helt säker heller.

Här hemma går jag och efterdrar barnens bälten efter att Johan satt fast dem, även om han alltid sätter dem bra. Jag vill liksom känna efter och va helt säker på att de sitter som de ska. Åker vi taxi här hemma i Sverige är jag superpetig med bilbarnstolen och kollar så den är ordentligt monterad.

Överdrivet petig, visst. Men jag vill att mina barn ska åka så säkert det bara går. Och därför är jag jätteglad för vårt samarbete med BeSafe och Lekmer.

Besafe5 (1 av 1)

Idde sitter alltså numera i en BeSafe iZi Modular RF i-Size i färgen Ocean Melange, den absolut snyggaste bilbarnstol jag sett. Barnet har den från ca 6 månader och upp till 4 år. Idde sitter verkligen bra i den!

Besafe3 (1 av 1)

Besafe4 (1 av 1)

Besafe1 (1 av 1)

Ennis valde en Saphir Blue BeSafe iZi Plus, en stol man kan sitta i till 5-årsåldern eller 25 kilo. Det är så roligt med lite färgglada bilbarnstolar! Varför inte liksom??

Besafe7 (1 av 1)

Besafe2 (1 av 1)

Besafe12

Mina fina ungar! Nu är jag nog tio gånger tröttare än vad jag känner mig (märks imorgon då jag segar mig ur sängen) och måste gå och lägga mig för mitt eget bästa. Sov gott!

0

2 thoughts on “Vårt nya vrålåk och barnens nya stolar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.