Nu vill jag ha er hjälp

MammaIdde3 (1 av 1)

Godkväll hörrni. Hoppas ni har haft en finfin långhelg med nationaldag och allt. Själv har jag inte firat dagen det minsta, jag vet inte hur man gör. Vi har däremot filmat ett reportage till nya säsongen av Älskade unge, det har även satt igång ett nytt projekt här hemma hos oss och detta projekt har upptagit en stor del av vår tid idag.

Jag kommer berätta mer om det i dagarna men det mesta får ni se i programmet som kommer i september!

MammaIdde5

Idag vill jag ha er hjälp.

Ni ska få berätta för mig vad ni tycker om att läsa, se eller höra av mig. Det är ganska bra att kolla av det med er läsare/tittare/lyssnare vid jämna mellanrum, för att få lite ny inspiration om inte annat.

Vilken typ av blogginlägg gillar ni bäst? Är det när jag skriver om vardagen och lägger upp gulliga bilder på barnen? Eller är det skoj att se och läsa om när vi jobbar med olika TV-produktioner? Tycker ni om när jag sticker ut hakan och förmedlar min åsikt i något ämne? Är inredning och pyssel i huset kul? Spelar det någon roll att mina inlägg ofta kommer ut sent om kvällarna eller läser man bara dagen efter istället då?

Vad vill ni ha av mig helt enkelt? 🙂

orangeklänning2 (1 av 1)

Vissa av er kikar ju även på YouTubekanalen. Har ni inte hittat dit än klickar ni bara på länken ovan och sen på prenumereraknappen. På YouTubekanalen kommer det ske en del förändringar framöver, jag har en del idéer, men även här skulle jag vilja veta vad ni gillar.

Meandi2

Meandi1

Många har frågat efter podden. Den har tagit som en halvt ofrivillig paus, men vi kommer tillbaka. Vi ska försöka få till ett avsnitt innan semestertiderna här men jag lovar inget. Vad jag nääästan kan lova är att vi kommer tillbaka i höst med nya tag. Så, vad vill ni höra? Vad ska vi prata om? Vill ni har mer snack om föräldraskap eller gillar ni bättre när vi geggar runt? Ba säg!

orangeklänning1 (1 av 1)

Sen är det den här grejen med samarbeten. Jag fattar att vissa tycker det är lite trist, och jag förstår det. Men det är liksom en del av det hela, för att jag ska kunna "leva" i denna världen måste jag jobba så. DESSUTOM är det fantastiskt roligt att ingå samarbeten med företag och jag hoppas kunna göra mer av det framöver. Man får nya idéer och utmaningar, träffar roliga människor och knyter bra kontakter. Jag tror och hoppas att detta också lyser igenom när jag gör mina inlägg och klipp om samarbeten, att jag tycker det är roligt. Och såklart hoppas jag att det ger er läsare/tittare något också, att ni kan få bra tips eller info härifrån. Bli inspirerade.

Till exempel är barnens kläder i detta inlägget från me&i som jag jobbat med under både hösten 2015 och våren 2016. Det har varit ett riktigt roligt samarbete och jag sörjer lite att det snart är över. Det är kul att jobba med ett klädmärke på detta sättet och jag kommer garanterat försöka göra ett liknande samarbete med någon i höst!

Iddes klänning med moln är från senaste släppet och du hittar den här. Den är i frotté dessutom, riktigt härlig retrokänsla med andra ord.

orangeklänning9 (1 av 1)

MEN!

Se nu till å hjälp mig! Jag vill ha er input. Godnatt vänner!

orangeklänning8 (1 av 1)

0

7 thoughts on “Nu vill jag ha er hjälp

 1. Jag kollar ofta in YouTubekanalen , men hjärtat klappar mest för podden! Jag fullkomligt älskar den!

 2. Hej!
  Jag gillar att följa dig i vardagen, men med mycket personlighet! Anledningen till att jag följer dig här på bloggen, på youtube och i podden är för att jag tycker att du är en härlig person, och därför gicllar jag inägg som speglar din personlighet, dina tankar, dina åsikter och så klart ditt liv i helhet med familj, arbete osv. Om jag ska vända på det och säga vad som blir minst intressant så är det om ett inlägg enbart handlar om ett samarbeten, om jobb, om barn utan att dina tankar och åsikter genomsyrar. Så kost sagt, mer av dig dig Nypon Stina!

 3. Jag tycker om när det är blandat så som du har det nu. Har inga barn själv men känner ändå att jag får ut något av att läsa din blogg och lyssna på podden. Så på frågan om ni ska prata mer föräldraskap i podden så skulle jag önska att ni fortsätter som ni gör och inte snöar in den helt på föräldraskap. Menar inte att det är tråkigt när ni pratar om föräldraskap, ni är ju föräldrar så det är klart ni gör det, men menar att som den är nu passar den en bredare målgrupp. Enbart föräldraskap så hade jag nog inte fått ut så mycket av den, ja du förstår nog vad jag menar 🙂

  Du verkar ju rätt pysslig av dig med så hade vart kul att få se mer av dina små projekt, även om det såklart inte bli så mycket nu med två små som springer runt. Men Ennis kök och sånt tyckte jag var kul att se hur du gjorde!

  Sen kan jag avsluta med att jag inte tycker att det är jobbigt med dina samarbeten. Det långa samarbetet med me&i har varit bra just för att det var långt. Det hade blivit lite smått irriterande om varje inlägg hade handlat om ett samarbete med ett nytt företag, för då hade det känts mer som att bara komma in på bloggen och läsa reklamsidorna i en tidning. När det dyker upp saker om me&i i inläggen är man ju redan bekant med det och det känns som ett märke som passar er och inte några ni har valt att samarbeta med bara för att ni är giriga. Så bra att dina samarbeten speglar dig helt enkelt och inte är med ett nytt företag varje dag.

  Jag tycker att du gör ett bra jobb med alla dina kanaler! 🙂

 4. Vill läsa om/lyssna på din vardag, husfix och dina åsikter, älskar dina lite upprörda inlägg när du tycker något är helt fel med världen vi lever i osv. Älskar blandningen av allt i dina kanaler!

 5. Gillar när din personlighet och åsikter sommar fram i inläggen som flera kommenterat.
  Skulle själv vilja läsa lite mer om hur det är att driva företag. Inte de klassiska tipsen utan mer med mer personlig vinkel.

  Vore kul med lite idé tips inlägg om vad man kan hitta på med småbarn i vardagen.

  Gillar förövrigt youtube kanaler och podden med 🙂

  //Tess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.