Nu har vi rest

Ystad4 (1 av 1)

Vi är i Skåne! Joråsattee... Jag och barnen åkte med tåget ner i fredags och igår var det möhippa för fina Angelica som ska gifta sig nästa helg. Därför kunde jag inte skriva så mycket om det hela innan, hemligt jö.

Bilder och kanske kanske en lite film från hippan kommer på tisdag tänkte jag. Det var extremt roligt i alla fall och jag har ont i magen så mycket jag har skrattat.

IMG_3313

Nåja. Resan till Lund gick ganska bra måste jag säga. Det jobbigaste var inte att hålla reda på två små barn utan att jag skulle göra det samtidigt som jag var helt sjukt åksjuk. Jag hade tre säten vid bord, varav två var baklänges, men efter en stund var jag tvungen att sätta mig med Idde på sätet som var framåt för annars skulle jag spytt. Men det gick bra, Ennis satt mittemot med iPad och var hur nöjd som helst.

IMG_3312

IMG_3311

Idde sov en stund och var vaken en stund. Vi fikade på matsäck och hade det mest mysigt ändå. Sen kom min käre far och mötte oss i Lund.

IMG_3249

IMG_3264

Igår åkte jag hemifrån redan vid nio på morgonen så ungarna mina spenderade hela dagen igår och halva dagen idag med mina föräldrar. Har gått så himla bra <3 Idde är ju lite mammig men det gick bra ända tills jag kom hem och hon kom på att jag varit borta. Men då kunde hon ju tanka mamma bäst hon ville så det passade ju bra. Ystad6 (1 av 1)

Idag har jag, mamma och Idde varit i Ystad och firat min farbror Göran. Mysigt att träffa lite kusiner och släktingar. Ennis och pappa var hemma, dels för att vi bara har en bilbarnstol här innan Johan kommer med vår bil och dels för att Empan fortfarande har ögoninflammation. Måste till vårdcentralen med honom imorgon :/

Ystad3 (1 av 1)

Diddan hade det bra hos Stina och Göran i alla fall och fick låna Svens hatt som Stina hade sytt. Sven är mitt kusinbarn som är några månader yngre än Idde. Men han bor i USA så hatten var till utlåning en stund.

Ystad2 (1 av 1)

Ystad1 (1 av 1)

Sen åkte vi hem så jag fick gosa lite med min pojk innan de skulle gå och lägga sig. Nu sover de båda och jag ska snart krypa ner också.

Man kan ju tro att det ska bli en lugn semestervecka här nu men icke. Det är massa planering inför Angelicas och Fredriks bröllop på lördag eftersom vi är toastmasters. Jag syr ju också som känt Angelicas bröllopsklänning och imorgon kommer hon för sista provning. Sen ska den sys klart. Sen ska jag och Johan skaffa något att ha på oss också. Och gå på Lykkes 3-årskalas. Och så ska vi filma.

Herregud.

Jag behöver verkligen sova, speciellt med tanke på att jag sov typ fyra timmar i natt. Godnatt!

Ystad7 (1 av 1)

Ystad5 (1 av 1)

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.