Vi har varit på bröllop!

Liten_Samevallsbröllis4 (1 av 1)

Nuuuu kära vänner! Blir det bröllis för hela slanten! Helgen har varit fantastisk, konstig, inspirerande och oförglömlig.

Vi åkte till Kristianstad redan i fredags och lämnade Ennis och Idde till mamma och pappa här i Veberöd. Så unnade vi oss två nätter på hotell. Och den hotell-historien kommer senare för det är verkligen en historia i sig.

Liten_Samevallsbröllis2 (1 av 1)

MEN! Igår, lördag, skulle våra kära vänner gifta sig! Angelica och Fredrik. Och jag och Johan skulle va toastmaster och toastmadame. Så vår dag började tidigt.

Jag började med att sy in Angelica i klänningen. Jo, det är sant. Vi var tvungna att sy fast BH:n på några ställen så den inte skulle kolla fram.

Och just det ja. Det är ju jag som sytt hela klänningen jö. Fin hon är va?

Samevallsbröllis_dubbel5

Samevallsbröllis_dubbel3

Samevallsbröllis_dubbel2

Samevallsbröllis_dubbel1

Jag var inte bröllopsfotograf men fick följa med under första fotograferingen för att ha koll på klänningen och litta sånt. Så mina bilder är liksom de alternativa bröllopsbilderna kan man säga.

Liten_Samevallsbröllis7 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis8 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis9 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis23 (1 av 1)

Samevallsbröllis_dubbel4

Samevallsbröllis6 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis22 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis3 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis5 (1 av 1)

Efter fotograferingen åkte vi till festlokalen och mötte upp brudföljet och sen stack jag och Johan till kyrkan. Johan skulle sätta upp kameran och jag skulle ju sitta som vanligt fölk i en bänk.

Liten_Samevallsbröllis25 (1 av 1)

Blev inte så många bilder i kyrkan för jag kämpade mest med tårarna. Så vackert.

Liten_Samevallsbröllis26 (1 av 1)

Efter kyrkan drog vårt jobb igång på riktigt. Vi skulle ju underhålla gästerna när brudparet fotograferades för andra gången. Selfieväggen hade brudparet fixat själva och den användes flitigt. Vi satte folk i arbete genom att dela ut pusselbitar som de skulle försöka passa ihop och bilda små grupper. Sen fick grupperna komma in framför kameran och svara på frågor om Angelica och Fredrik. Så blir det ju en film av det sen såklart, det var ju Romin Production som höll i trådarna.

Liten_Samevallsbröllis27 (1 av 1)

Så kom brudparet i fin gul bil.

Liten_Samevallsbröllis29 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis28 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis30 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis31 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis33 (1 av 1)

Såhär fina var vi. Vi var som vanligt ute i god tid och stresshandlade våra kläder i torsdags på Emporia i Malmö. Men fint blev det!

Liten_Samevallsbröllis32 (1 av 1)

Liten_Samevallsbröllis34 (1 av 1)

Efter mingel på gården började middagen med god mat, tal så in åt helsike och lite roliga upptåg! Jag och Johan höll låda mest hela tiden och var så uppe i varv att vi inte kunde släppa loss när vårt uppdrag väl var slut, vid halv tolv typ. Då kände vi oss typ tomma men dansade en stund innan vi åkte till hotellet och slocknade.

Men fasen vad kul det var att va toastmaster och toastmadame! Och speciellt på det här bröllopet <3 Brudparet verkade himla nöjda med sin dag och det är ju det allra viktigaste. Tack för att vi fick va med under er dag fina vänner. I tisdagens avsnitt kommer ni få följa med oss i förberedelser och under bröllopet. Det blir ball. Liten_Samevallsbröllis35 (1 av 1)

0

2 thoughts on “Vi har varit på bröllop!

  1. Du strålar verkligen på bilderna, din man oxå. Himla vackra!!

    Brudparet likaså!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.