Jag måste ta semester

Idde_rosen3 (1 av 1)

Hej alla fina bloggläsare, YouTubetittare, poddlyssnare och instagramföljare! Är det inte helt fantastiskt att ni finns och följer och är härliga? Jo, väldigt fint faktiskt!

Vad som är lite mindre bra är att typ tre års rubbad sömn kommit ifatt mig och jag därmed blivit plötsligt dödstrött. Dessutom hänger jag nu extremt intensivt på körskolan och försöker bli bäst på att köra bil så jag kan ta mitt körkort. Detta kräver typ den enda energin jag har över och därför kommer jag ta en liten semester från YouTube. Skittråkigt eftersom vi precis kommit igång fint igen och fått så mycket härlig respons, men jag måste lyssna kroppen, annars kör jag av vägen.

Idde_rosen5

MEN!

Jag räknar med att va tillbaka på tuben den 16 augusti, då med full kraft (och förhoppningsvis med körkort) och kör på med vårt nya kanonbraiga koncept med klipp både tisdagar och torsdagar! Berättar lite i klippet nedan 🙂

Här på bloggen blir det inlägg lite då och då, när andan faller på och jag tycker att jag har tid och energi. Till hösten kommer jag igång igen här men så länge hoppas jag att ni blir glada för 2-3 inlägg i veckan.

BÄST uppdatering får ni på Instagram eftersom det är rätt lätt att slänga upp en bild eller två om dagen. Så följ mig gärna där, @nyponstina såklart!

Podden hoppas jag att vi kör igång i höst igen men som ni märkt hänger den helt oviss i luften, bara sådär. Ni är många som saknar den och det känns ju ändå ganska bra, att ni gillar oss liksom. Vi ser.

Hoppas ni har en finfin sommar allihopa och njut nu så mycket ni kan!!

Puss på er!

Idde_rosen1 (1 av 1)

0

1 thought on “Jag måste ta semester

  1. Det är viktigt att ta lite semester ibland, man behöver andas ut lite, jag har själv barn i nästan exakt samma ålder som dig, och sömnbristen gör sig påmind.

    Hoppas podden kommer tillbaka, det vore jättekul! Ni är min favoritpodd 🙂

    Lycka till med körkortet och ta det lugnt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.