Måndagslista – 5 saker jag skäms över

MammaIddeEnnis (1 av 1)

Godmorgon kära vänner! Idag är det måndag och vad passar då bättre än en härlig måndagslista?? Inget, precis.

Vad blir det för lista då? JO, 5 saker jag skäms över. Kan väl va på sin plats att bjussa lite såhär i början på veckan.

MammaIdde (1 av 1)

1. Jag har fortfarande inte packat upp Iddes doppresenter från papperspåsen som jag stoppade ner dem i när vi skulle ta dem från församlingshemmet och hem. Idde döptes i oktober förra året.

2. Fram tills igår hade jag inte klippt mina tånaglar sen Angelicas och Fredriks bröllop. Det var fyra veckor sen.

3. Igår mutade jag Ennis med iPad för att han skulle ställa upp på att bli filmad till en grej i Älskade Unge. Kändes inte alls bra med tanke på att han verkligen inte ville. Mutan funkade dock och han var superduktig skådis. Men ändå. Blä.

4. Om jag inte måste gå ut stannar jag ofta hellre inne en hel dag. Även om jag kan tycka väldigt mycket om att va ute så känner jag ofta så. Kan va en riktig hemma-inne-gris.

5. Vi har städhjälp här hemma varannan vecka. Egentligen tycker jag inte att man ska skämmas över det, och jag skäms mindre och mindre, men fortfarande kan jag inte babbla om det obehindrat. Det känns som att det inte är helt okej att ha städhjälp. Urdumt egentligen eftersom man ju betalar för en tjänst, precis som man betalar för att få hjälp att byta däck eller få en ny frisyr hos frissan. Så jag borde helt enkelt sluta skämmas över detta.

Övriga punkter kan jag gott fortsätta skämmas över.

Vad skäms ni över?

0

2 thoughts on “Måndagslista – 5 saker jag skäms över

  1. Jag skäms också lite över att vi har städhjälp. Från början vågade jag inte ens berätta det för mamma för jag vet hon tycker man borde klara av det där själv. Men det är så mycket annat jag hellre lägger min tid på (ex mina barn). Sen måste man ju ändå städa flera gånger varje dag när man har småttingar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.