På begäran – Följ med oss en kväll, hela vägen till kudden

Iddevidgrinden2 (1 av 1)

Inatt har jag sovit fem timmar. Det är alldeles för lite. Men jag var tvungen att bli klar med tisdagsklippet ju, som blev onsdagsklipp pga klar kl 00.52. Men eftersom det har sån potential att bli ett älsklingsklipp så var jag ju tvungen att få ut det.

Ni önskade att följa med oss mer i vardagen, när det bara va som vanligt. Så här kommer det, en vanlig kväll hemma hos oss. Och man får följa med hela vägen till kudden. Vi avslöjar Johans konstiga ovana vid tandborstning och jag råkar klä av mig framför kameran. Och vem ligger egentligen och glor mest i mobilen? Kolla på klippet, det är rätt kul asså.

Iddevidgrinden1 (1 av 1)

För att uppdatera lite om allmänna läget: Vi har inskolning med Idde nu och idag kör vi andra dagen. Kommer dela med mig av tankar kring det hela när jag får tid. Det är mycket annat också, Johan måste jobba varje vaken stund typ och idag fyller Albert år. Jag har som sagt sovit för lite och började dessutom morgonen med tårta. Så nu mår jag skit helt enkelt 😀

Men det är fullt ös. Som vanligt. Ha en grym dag!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.