En del av trädgårdsprojektet – Med Idde

Idde_tradgarden1 (1 av 1)

God fredag kompisar!

Idag har jag lämnat Idde på föris, första dagen själv. Det gick bra att lämna, inga tårar, och nyss fick jag sms från föris att allt går jättebra. Skönt. Sen blir det säkert en ledsen tjej i början på nästa vecka eftersom hon då vet att hon ska va utan oss på dagarna. Idag visste hon ju inte riktigt att jag skulle försvinna och va borta hela dagen.

Men skönt ändå att det gick bra idag.

Idde_tradgarden12

Min mamma är här denna helgen så efter vi lämnat kottarna körde vi till Bauhaus och köpte lite kompletteringar till vår nya rabatt. Det behövs lite mer sättsand till den lilla gången, mer jord i rabatten och mer dekorsten mellan plattorna. Bland annat.

Kändes så sjukt jäkla bra att kunna köra bil till Bauhaus, glida in i brädgården och ba "hörrni pågar, nu får ni flytta er för här kommer jag!" Typ. Eller kanske inte men ja, ni fattar känslan.

Idde_tradgarden4 (1 av 1)

Här kommer lite bilder från under tiden och nu innan det är klart.

Idde_tradgarden5 (1 av 1)

Idde_tradgarden6 (1 av 1)

Idde_tradgarden7 (1 av 1)

Idde_tradgarden8 (1 av 1)

Idde_tradgarden10 (1 av 1)

Idde_tradgarden11 (1 av 1)

Lampan ska inte va där. Mest för att den byter färg varje sekund när det är mörkt, inte riktigt vad jag tänkte när jag valde den. Trodde såklart man kunde typ välja vanligt ljus men nää.. Ser sjukt kitschigt ut 😀

Nu ska vi lasta av bilen och åka och hämta grynen. Sen blir det lite trädgårdsfix i eftermiddag och fira Albert lite ikväll med Farmor Sonia och min mamma. MYS.

Ha en fin fredag och helg!

Idde_tradgarden9 (1 av 1)

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.