Min nya källa till energi och kreativitet

bar-1-av-1

Sen några veckor tillbaka har jag börjat se ledord framför mig inför varje ny vecka. De liksom ba kommer till mig på söndagkvällen och känns helt naturliga att applicera på kommande vecka. Ordet kan symbolisera en känsla som jag behöver påminna mig om och peppa mig med under veckan. Det kan också va ett ord som beskriver det som kommer hända i veckan.

Inspirationsord helt enkelt.

Och nu vill jag dela med mig till er! När de här orden började komma till mig såg jag också framför mig att jag skulle få ner dem på papper i akvarellfärger. De två första veckorna hann jag inte det men nu, sent igår kväll, tog jag fram Ennis vattenfärger (eftersom jag inte kunde hitta mina akvarellfärger) och gjorde mitt första ord.

create_liten

Create.

Jag vill skapa denna veckan, få saker att hända. Jag vill göra nytt och förändra, hitta energi att ta tag i sådant jag skjutit framför mig. Men framför allt vill jag hitta inspiration och lust till att skapa. Så därför är veckans ord Create.

Visst är det en bra peppig grej?

bar2-1-av-1

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.