Tack för att du delade med dig

angelica2-1-av-1

Min första graviditet var ljuv kan man säga. Inge ont, mådde prima, kände mig vacker osv. Min andra graviditet var motsatsen - Mycket kräks, ont så in i helsike av foglossning, åderbrock och svullen fot, ful. Att vara gravid kan verkligen vara både fint och asjobbigt.

Idag puffar jag lite extra för intervjun med Angelica i program 4 av Älskade unge. Hon delar med sig av sin historia om när hennes mamma gick bort av en blodpropp, och sen rädslan hon kände när hon själv drabbades av blodpropp under sin graviditet. Det är väldigt fint, så tack Angelica för att vi fick träffa dig och ha med dig i programmet.

angelica1-1-av-1

Dessutom får vi se när Angelica tränar som en galning, trots stor mage. Jag själv skulle ju liksom aldrig drömma om att göra det (pga otränad) men om man är van så funkar det faktiskt! Coolt. Hör träningscoach Agneta Molinder prata mer om detta och hur man ska tänka kring träning och graviditet.

agneta1-1-av-1

emma_toxiolog-1-av-1

En ny person för detta programmet är toxikologen Emma Halldin Ankarberg från Livsmedelsverket. Hon pratar om gifter i barnmat och ger svar på om välling är näringsrikt. Mycket intressant!

Detta och massa annat, inklämt på 15 minuter, får ni i fjärde programmet av Älskade unge!

angelica3-1-av-1

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.