En ascool detalj som jag helt missat!

nacken4

Ha! Igår kväll hittade jag en detalj, i min nya fina frisyr, som jag inte sett förrän just igår kväll! Lyfte liksom på håret för första gången och speglade min nacke och ba WOW!

nacken1

Nu när jag tänker tillbaka på i måndags så minns jag ju att Tess tog ner snaggen även på andra sidan, men jag tänkte aldrig på hur mycket. Förut har den liksom vandrat ner från vänster sida och bak i nacken men på höger sida har det varit en vanlig sidecut ni vet. Men sen tänkte jag inte mer på det förrän jag såg att linjerna och mönstret går från båda sidorna och ner över hela nacken. Så jäkla coolt!

nacken2

Har fortfarande inte tvättat håret sen i måndags, kanske gör det ikväll då. Eller en annan dag.

nacken3

0

2 thoughts on “En ascool detalj som jag helt missat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.