När livets skörhet gör sig påmind

blommor2-1-av-1

I helgen har mina fina föräldrar varit uppe hos oss. De kom i torsdags kväll och körde hemåt idag efter lunch. Vi har haft en supermysig helg men några grejer blev inte riktigt som vi tänkt oss.

mamma1-1-av-1

I fredags fick min lilla mamma så ont i axlar och huvud att hon blev sängliggande hela dagen. Barnen var hemma från förskolan och skulle ha en heldag med mormor och morfar när vi var inne och jobbade. Men mamma kunde som sagt knappt va med, jag tyckte så synd om henne. Men det var ju mysigt för barnen att va med bara morfar också såklart, de var så glada när vi kom hem.

iddemorfar1-1-av-1

ennismorfar1-1-av-1

mammamormoridde1-1-av-1

Igår var mormor på banan igen och vi hade en jättemysig dag tillsammans. På kvällen kom barnens farmor och vi åt god mat och kollade på Så mycket bättre.

mys1-1-av-1

farmor1-1-av-1

idde1-1-av-1

idde2-1-av-1

idde3-1-av-1

lennon1-1-av-1

Lennon var också med, vår lilla hund som mest bor hos farmor numera. Var mysigt att träffa honom <3 Senare på kvällen var jag så himla trött så jag gick och la mig och somnade som en stock. Klockan ett på natten väckte Johan mig och sa att mamma och pappa åkt till akuten. Resten av natten blev såklart konstig, både på grund av det och att Idde skrek mycket. blommor4

Mamma och pappa kom hem halv fem på natten, och på morgonen fick jag veta att det inte var så allvarligt med min lilla pappa. Men det var bra att de hade åkt in.

Men helgen blev ju såklart inte riktigt som vi tänkt. Trots det känner jag mig glad och det är så fantastiskt att se barnen med mina föräldrar och Johans mamma. Åh som jag önskar att vi kunde ha mormor och morfar närmare så vi kunde träffas oftare. Man blir ju också så himla varse att livet är skört, och allt kan hända, alltid. Jag är så himla tacksam att jag har min familj och mina barn, de betyder verkligen allt för mig.

iddemorgon1-1-av-1

iddemorgon2-1-av-1

Vi får inte glömma uppskatta och ta vara på det vi har. Njuta trots att inte allt kanske är precis som man vill med jobb eller hus eller vad det nu kan va. Det viktigaste är ju att man har varandra.

apple1-1-av-1

hostkvall1-1-av-1

Idag har vi haft en riktigt slö dag. Mamma och pappa åkte efter lunch och barnen sov middag länge. Johan åkte in och jobbade lite på eftermiddagen och jag och barnen gick ut en sväng i trädgården innan det blev mörkt. Lite frisk luft måste man ju ha i sig ändå, det säger min mamma i alla fall.

Hoppas ni har haft en fin helg. Ta hand om er <3 hostkvall3-1-av-1

hostkvall4-1-av-1

hostkvall7

hostkvall6-1-av-1

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.