En mardrömsstart på veckan

clown1-1-av-1

Fan vilken jobbig morgon asså. Mådde pyton redan när jag vaknade och kunde bara få i mig bubbelvatten och lite nyponsoppa. Sen skulle vi ju få iväg kidsen till föris så det var bara att bita ihop. Jag lyckades kladda på lite clownsmink på barnen eftersom de hade rester kvar från igår när de var clowner. Tyckte det gick snabbare än att försöka gnida bort det som satt kvar 🙂

clown2-1-av-1

Sen tog vi oss in till kontoret och jag han väl ligga på soffan i typ 10 minuter innan det var dags att spy galla. Blä vad äckligt det är alltså. Och nu sitter jag under ett täcke i soffan på kontoret och redigerar sista programmet av Älskade unge tillsammans med vår redigerare Kalle. Fast han sitter vid datorn dårå 🙂

Jag mådde faktiskt lite bättre några dagar förra veckan, trodde i min enfald att det var på väg bort det här illamåendet. Men sen blev det värre igen 🙁

Måste försöka peta i mig lite mat i alla fall, ska ju iväg till frissan kl 13 och måste kunna sitta där utan att må illa. Får göra ett försök.

Hoppas ni fått en lite smidigare start på veckan 😀 Puss!

clown3-1-av-1

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.