Ny frisyr igen + Följ med till barnmorskan och första ultraljudet

frillan-innan2-1-av-1

Det här med långt hår. Det var ju inte riktigt min grej. Det var ascoolt i början men ganska snabbt insåg jag att jag inte kunde ta hand om det. Dels för att jag är dålig på allt som har med hår att göra och dels för att det inte passar min vardag att lägga massa tid på håret. Så igår blev det ett besök hos Tess igen och jag kom ut såhär!

frisyr1-1-av-1

Grymt va?

frisyr2-1-av-1

Idag kom även veckans klipp på YouTubekanalen! Kör ju en liten gravidserie där nu med nytt klipp varje tisdag, prenumerera gärna!

Denna gången får ni följa med till just frisören, men framför allt får ni hänga med när vi ska skriva in oss hos barnmorskan! Tankar inför besöket och efter, och reaktionen på ultraljudet som vi fick göra. Allt i klippet nedan 🙂

0

6 thoughts on “Ny frisyr igen + Följ med till barnmorskan och första ultraljudet

  1. Åh så fint hår och roligt med en ny graviditet! Följt dig från graviditeten med Ennis 🙂

  2. Hej!! Grattis till graviditeten❤️
    Jag ör nyfiken på vad det är för kamera du köpt? Är just nu ute efter en ny som är smidig att ta med, tar fina kort på barnen och har internet så man snabbt kan ladda upp 🙂 enkel att använda med då jag är hopplös på teknik!! Några bra tips som inte bränner hål i plånboken ??

    1. Hej, tack!
      Kameran är en Sony RX100 m5. Man kan lägga över till telefon osv, men det är en liten process med en app som ska kopplas samman med kameran varje gång du ska föra över osv. Tror det finns smidigare sätt med andra kameror men har dålig koll. Jag använder främst denna för film, vill jag stillbildsfota använder jag en Sony a7 med 55 mm fast objektiv. Men den är ju då lite dyrare… men mycket bättre på stillbild! Lycka till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.