En ny älskling

nykamera1-1-av-1

Yes. Jag har en ny älskling. Eller ja, vi älskar kanske inte varandra riktigt än, jag fick hen igår kväll och idag ser vårt första samarbete ut såhär.

nykamera3-1-av-1

nykamera4-1-av-1

nykamera2-1-av-1

Hen är bra på att plocka upp detaljer, det ser vi ju. Varenda rynka (har jag ens rynkor?), finnar (ja det har jag faktiskt massor just nu) och spruckna blodkärl i ögonen syns. Hen är grym på detaljer och skärpa alltså. Tumme upp. Trots totalt avslöjande av skavanker.

nykamera8-1-av-1

Och så har hen ett snyggt fodral. Smidig. Lätt att stoppa i väskan. Och det bästa av allt...

nykamera9-1-av-1

Det går att vända skärmen! Och det är just därför jag har införskaffat skönheten - Jag ska kunna filma till tuben, lätt som en plätt. Vändbar skärm, grym autofokus som tar skärpan på nära håll, och smidig att ha med sig.

För nu går det riktigt bra på YouTube! Det rullar in mellan 40 och 70 prenumeranter om dagen och fasen vad peppad man blir att göra bra ifrån sig då! Helt klart värt en kamera som passar ändamålet. Om ni inte redan prenumererar på kanalen, gå in och gör det! Blir jag glad. HÄR.

nykamera5-1-av-1

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.