Heltokigt i Malou Efter Tio

img_5224

Så var den gjord, premiären i TV-TV. Hur gick det då? Lite trögt i starten, ingen visste typ att jag skulle va med eftersom jag inte lirar i samma kändisklass som Kitty och Peter 😀 Men när allt var på det klara var alla supergulliga och plötsligt var det ba sändning.

Gick galant om jag får säga det själv. Fast någon på insta skrev att jag målades upp som heltokig. Men då är jag väl heltokig i så fall, det var ju jag som pratade och eftersom det var direktsändning blev jag ju inte felklippt haha.

Nämen visst, det blir ju svårt att föra ett helt resonemang när man är tre stycken och har så kort tid på sig. Men jag fick ju prata väldans mycket tycker jag, så jag ska va nöjd ändå 🙂

Se första delen av föräldrafikat HÄR, och andra delen HÄR.

malou3

Idag har vi ju dessutom släppt nytt klipp på tuben. Denna gången resonerar vi kring att ta reda på könet på bebisen i magen, ska vi eller ska vi inte? Dessutom händer det massa konstiga grejer under tiden vi spelar in... kolla!

1

16 thoughts on “Heltokigt i Malou Efter Tio

 1. Tycker du var jättebra, framstod inte som det minsta tokig! Superfin är du också, värsta gravidglowet. Håller helt med dig om det du sa om att liksom “gilla läget” med familjesituationen, det verkar ju funka bra för er i alla fall!

  1. Tack!! Gravidglow var ju skoj att höra 😀 Ja det funkar ju hittills hehe. Men det är klart, visst är det härligt när vi får egen tid tillsammans jag och Johan. Men jag tycker inte man ska glömma att njuta av att va tillsammans som familj, det känns som att många snöar in sig på att tänka bortom barnen liksom och det är synd. Kram

 2. Galen? Nej jag tyckte du var fantastisk, och som alltid galet snygg och charmig. Du är en sån man verkligen skulle vilja ta en latte på ett café med och prata lössnack.

  Vill passa på att tipsa om min blogg jag driver med min fina vän. Vi båda har i år fått barn, två underbara tjejer och jag är nu gravid igen och har mitt efterlängtade Rutinultraljud på torsdag.
  Hoppas ni vill följa vår resa med barnen och min gravidresa i en öppen och ärlig blogg.

  http://www.nouw.com/MammaPrat

  1. Åh tack <3 Glad jag blir 🙂 Fin blogg ni har, håller med dig ang Tove Lo. Helt onödigt och hade tyckt samma om en man hade gjort så i ett familjeprogram. Det har inget med feminism att göra, det handlar om att vara en god förebild. Kram

 3. Hej.
  Tyckte inte alls du framstod som tokig 🙂 Jag uppfattade dig som väldigt professionell. Du hade väl genomtänkta svar och verkade väldigt lugn. Samtidigt som man ändå såg gnistret i ögonen. Pregnancy agrees with you! 🙂 Du kan inte bara ge cred till sminket.
  Kram från Ida i Malmö

 4. Nej du var bäst. Helt fantastisk. Minst flummig, mest äkta, och du lyssnade in. Självklart är barn extremt olika. Känns som att de andra föräldrarna helt enkelt inte upplevt en Idde. Och visst ett barn kanske sover sämre för att det är otryggt, men det är kanske snarare barn som utsätts för trauman, men Idde är definitivt inte ett otryggt barn, det lyser ju i din blogg och era kanaler att hon är hur Älskad som helst.
  Sedan är det en sak jag tror att mânga glömmer när man pratar om barn och sömnbrist och det är föräldrarnas sömn. En del vuxna behöver sova 7 timmar och andra 9 timmar.
  För bebisar tar det ibland flera âr att komma upp i att sova ostört i 9 timmar. En vuxen som kan sova sina sju timmar och bara behöver sju timmar och barnet har ett uppvaknande efter sju timmar mâr ju bättre än en vuxen som verkligen behöver sova 9 timmar och blir väckt flera gânger. Sist men inte minst, läggdags spelar ju ingen roll, det beror ju när man vaknar. Och trötta föräldrar borde synka sin egen läggdags mer med barnen tycker jag sâ man har mer chans till djupsömn. Skippa lite av egentiden pâ kvällen och lägga sig samtidigt med barnen? Hela familjen kan lägga sig vid 21… i alla fall om man är föräldraledig men har man “vanliga” jobb är det ju lite svârare…

  1. Tack för fin och klok kommentar! Ja man tänker ju många gånger att man ska gå och lägga sig tidigare för att få mer sömn men ändå blir klockan 23 och man ba “uuuääääähhh vad trött jag är, varför gick jag inte och la mig tidigare??” 😀 Men när min man sitter uppe till kl ett och glor på film, då får han inte klaga på att han är trött dagen efter. Hur mycket Idde än har skrikit på natten. Då får han skylla sig själv haha 😀 Kram

 5. Bra och kloka svar och funderingar! Önskar att du fått prata färdigt mer. Kändes som att du blev avbruten under i stort sett alla dina svar… Lite tråkigt! ska bli så kul att följa er under ännu en graviditet!

  1. ja det är fler som sagt att jag blev avbruten, jag upplevde kanske det litegrand men å andra sidan fick jag ganska mycket utrymme så jag är nöjd ändå 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.