Lååååångtidsamning – Veckans podd

poddbild_avsnitt20

Idag fyller ju Empan 3 år. Vi har firat på morgonen och ska fira hemma ikväll, sen blir det kalas på lördag. Kommer såklart komma massor från firandet, både här på bloggen och på tuben. Men NU tittar jag in här för att puffa för vårt andra, eller tjugonde, avsnitt av podden!!

Vi har ju gjort come back och därför blir det ju liksom som avsnitt 2... men det är egentligen 20. Skitsamma.

Vi fick en fråga om amning och tänkte att jaa, vi pratar väl bara om amning denna gången. Så gillar du amning är detta avsnittet för dig 😀 Gillar du inte amning kanske du kan lyssna och bli frälst, vem vet. Eller vill du bara höra oss prata skit, som vanligt.

Hoppas ni gillar det och ge oss gärna feedback! Och självklart vill vi ha lyssnarfrågor till nästa vecka! Kram på er <3

logga_halvnaket_161110

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.