Förnedringen

bild_avsnitt21_ks-1-av-1

Har ni hört talas om Hirudoid-salva?? Inte? Då är det på tiden tycker jag.

Detta är min fot. I morse. Det vill säga att den ser några ggr värre ut just nu, när klockan är strax efter två. Och ikväll är det ännu värre. Typ.

Men det är ju inte synd om mig eller så. Jag ville bara visa lite. Och jag har en sån fot pga gravid dårå. I vecka 16. Dvs lååångt kvar av graviditeten, och foten kommer inte bli bättre om vi säger så.

Vad kan man göra åt det då? Inget. JO! Smörj med Hirudoid-salva! Man ba "Jaha, och varför det?" Det hjälper ju inte precis. Men men. Man kan ju alltid låtsas. Men annars är det högläge på foten som gäller, så mycket som möjligt. Jag ska alltså ligga och jobba. Inget konstigt alls.

Nåja. Slut på bitterheten, i alla fall i detta inlägget. Om man ännu mer vill förstå att det är med glimten i ögat jag pratar om min fot, och mina åderbrock, kan man lyssna på veckans avsnitt av podden. Vi pratar nästan bara om krämpor men av någon anledning blir det jävligt kul. Det är det där med självdistansen, den är vi rätt bra på båda två.

Kram på er!

0

2 thoughts on “Förnedringen

  1. Jag vet hur det känns. Kan tipsa om stödstrumpor samt att bada. Det trycker in blodet igen. Jag hade såna fötter plus stora bråck på benen som blev inflammerade. Det var hemskt.
    Stor kram och kämpa på 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.