Hur bra gick det inte idag då??!!

videohjalpen13

Idag förnekade vi sjukdomar och skit och tog oss till United screens för att medverka i Videohjälpen!

videohjalpen5-1-av-1

videohjalpen12

Jag och Jennifer, Frureinhold, programledde en timme tillsammans med våra finisar Ennis och Hailey. Så himla kul, trots min hesa röst och ögoninflammation. Kunde ju liksom inte ens sminka mig 😀 Men det gick ju bra ändå!

Var det någon som såg??

videohjalpen14-1-av-1

Barnen var fantastiska, Hailey pysslade på och Ennis käkade mest lussebulle 🙂 Det blev inte mycket av vårt pyssel i slutändan men roligt hade vi!

videohjalpen7-1-av-1

videohjalpen8-1-av-1

videohjalpen9-1-av-1

videohjalpen10-1-av-1

Efteråt fick jag kramas lite med Renaida som var Johans favvo i Idol. Så det fick hon veta såklart. Så fin i sin nya frisyr tycker jag.

videohjalpen1-1-av-1

Sen sa vi hejdå till våra kompisar och åkte till Mall of Scandinavia för att passa på att handla lite julklappar. Det gjorde vi också, och det var mysigt, men jag kände mot slutet att det nog inte var en toppenidé med tanke på hur jag mått de senaste dagarna. Och jag mådde ju inte bra idag heller. Så i bilen hem kom halsontet tillbaka med besked och nu sitter jag här och måste ta alvedon trots att jag helst inte vill göra det under graviditet.

Nåja.

Jag är supernöjd med dagen i alla fall och under vår timme i Videohjälpen samlade vi in hela 3600 kronor, det är alltså jättebra! Så himla kul. Vi filmade vår timme själva också men det tar kanske några dagar innan det kommer upp i våra kanaler. Men man kommer kunna se det i efterhand om man missade!

Kram på er och ta hand om varandra <3 videohjalpen11-1-av-1

0

2 thoughts on “Hur bra gick det inte idag då??!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.