Inför det nya året – Löften..?

juldagen2-1-av-1

Sista kvällen i Skåne för denna gången. Megamysig jul, men nu är jag sugen på nytt år. Jag har inte tänkt så mycket på nyår, att jag ska ha nå nyårslöften osv, men nu börjar jag som sagt bli pepp!

juldagen1-1-av-1

Jag mår rätt pissigt för tillfället, kroppen är liksom trött. Jag orkar inte ens sträcka på mig, jag stapplar fram och har rätt ont. Och det är lätt att gå in i det där tråkiga, och låta det påverka det psykiska måendet.

Och jag vill ju inte det. Så nu tänker jag att jag ska göra saker som ger mig energi, ta hand om mig själv liksom. Jag har passat på att basta nu när jag varit här hos mamma och pappa, det är en bra grej tycker jag. Ikväll fixade min käre far till och med ett fotbad till mig, lyxigt värre!

Sen behöver jag komma igång med någon fysisk aktivitet. Inte så lätt när man har sprängande ben, svullen fot och foglossning from hell. MEN! Det finns en grej jag kan göra - Cykla. Så nu får min gamle träningscykel följa med från mamma och pappa hem till oss i Stockholm. Det är så sjukt fult med träningsmaskiner hemma, och vi har typ ingen plats, men jag måste. Annars kommer jag varken palla graviditet eller förlossning.

Och jag behöver det för att må bra psykiskt. Inbillar jag mig i alla fall.

juldagen3-1-av-1

Sen tänker jag att jag inte får sluta göra mig fin. Det har jag i och för sig slutat med ungefär samtidigt som jag upptäckte att jag var gravid, men ändå! Jag måste tillbaka till piffet känner jag. Nu i dagarna har det varit några tillfällen att göra sig lite snygg med smink och fina kläder och det har verkligen fått mig att må bättre. Det ger ju lite energi att se sig själv och tänka "oj vad fin jag är" istället för "jävlar vad sleden jag ser ut". Eller hur?!

När jag och Ennis var här nere för några veckor sen beställde jag en mössa av min faster Stina som är modist och nu var den klar! Kanske inte världens bästa bilder med oj vad fin den blev! Snyggpoäng igen.

juldagen4-1-av-1

20006316_navyblazer_001_productlarge

Tänkte även köpa mig en snygg gravidjacka som dessutom är VARM. Den jag har är så jäkla tråkig och alla har den typ. HM. Och inte så varm. Har letat lite på nätet och tycker inte det finns så mycket fint, men hittade till slut denna som jag tänkte jag skulle beställa. Helt okej va?

puro_gelb

Sen måste jag börja käka bra. Jag är inte helt nöjd med hur jag äter, det blir till exempel alldeles för lite frukt och grönsaker. Och för mycket godis. Och jag tänker inte på vikt och sånt, det skiter jag i just nu, men jag måste få så bra energi som möjligt. Och bebisen ska få det bästa. Jag tänker att jag kan börja morgonen med en smoothie. Jag vet att det är mycket i socker i frukt men det är nyttigt också! Och bättre än ingen frukt alls. Så nu önskar jag mig en mixer helt enkelt. Kanske orkar jag inte vänta till min födelsedag så det kan bli en tur på mellandagsrean nurå... Vi får se. Men den ska helst va snygg som den här typ.

lilljulafton14-1-av-1

Nåja. Man ska va snäll mot sig själv och inte ställa så höga krav. Men jag tänker att det är ju för att jag ska må bättre. Sen tänker jag försöka ta ett bad minst en gång i veckan för det mår mina ben bra av. Och skaffa bra hudvårdsprodukter till facet. Där tar jag förresten tacksamt emot tips. Har sjukt blandad hy, supertorr men samtidigt fet och finnig. Ni vet hormoner och sånt. Tipsa mig gärna!

Avslutar med denna bilden bara för att den är sådär klibbigt härligt 😀 Hoppas julen varit grym hörni! PUSS

julafton6-1-av-1

0

6 thoughts on “Inför det nya året – Löften..?

  1. Kan tipsa om Maria Åkerbergs produkter, har använt dom själv i ca 6 år nu. Och är supernöjd. Ekologiska och producerade i Sverige.

    1. Supermånga som tipsat om detta på instagram också. Nu blev det Estelle & Thild men om jag inte känner mig helt nöjd med det ska jag absolut testa Maria Åkerberg! tack för tipset 🙂

  2. Har själv kört på Emma S produkter ett tag (dagkräm och serum). Okej pris, luktar gott, praktiska tuber och funkar för min känsliga blandhud.

  3. Kan tipsa om Biodroga, finns att köpa på Hudotekets hemsida. Jag hade en del problem med hyn innan jag började med det märket och det är stor skillnad nu (till det positiva :-))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.