Så gick det på extra ultraljudet

image

Nu är vi hemma i Stockholm igen, kom väl hem strax efter tio igår. Och idag gick jag upp halv sex för att hinna in till stan för extra ultraljud kl 8. Hon kunde ju inte se magsäcken på RUL så därför skulle vi få komma igen. Jag tyckte det kändes lite jobbigt då men idag var jag mest spänd på att se bebis igen.

Hyr gick det då?

image

Jo men det gick himla bra, hon såg magsäcken direkt och allt såg fint ut. Jag tyckte bebisen va så himla gullig, vet inte varför riktigt. Men fick verkligen känslan av att det var en riktig sötnos där inne. Nu när jag börjat känna rörelser också blir det då verkligt. Så jag känner mig himla glad nu faktiskt 🙂

image

Vet fortfarande inte om det är en pojke eller flicka där inne men känslan säger nog pojke... Eller? 😀

Nu sitter jag i alla fall på espresso house på Mall of Scandinavia och äter andrafrukost, väntar på resten av familjen som kommer sen.

Ha en fin dag!

image

0

2 thoughts on “Så gick det på extra ultraljudet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.