Måndag – Och årets första projekt!

ute1-1-av-1liten

Måndag - Tjohoo!!

Vi fick sova ganska bra i natt faktiskt, Iddan kom och la sig men annars fick vi sova. Och jag vaknar varje gång jag ska vända mig eftersom jag måste typ lyfta mig själv runt haha. Men det är helt okej, det är ju övergående så att säga.

ennisute3-1-av-1liten

Barnen är lämnade på föris och Ennis barngrupp har fått en ny avdelning och nytt namn. Han var lite försiktig när vi lämnade men det kändes som att han ändå tyckte det var spännande.

iddeute1-1-av-1liten

Iddan fick jag väcka till slut i morse så hon skulle hinna få i sig lite "mahmaa" innan förskolan. Gullis.

iddeute2-1-av-1liten

Nu är jag och Johan på kontoret och har måndagsmöte med Hanna och Palle som jobbar hos oss nu. Årets första projekt för Romin Productions är nämligen Aftonbladets bevakning av Melodifestivalen med tillhörande runtomkring-produktioner. Jag kommer inte jobba så mycket med just det men finns ju såklart med i projektet.

ennisute2-1-av-1liten

iddeute3-1-av-1liten

ennisute1-1-av-1liten

ute3-1-av-1liten

I veckan ska jag sy på den klänning som jag ska jobba på närmaste veckorna, så det blir mycket ateljé för mig 🙂 Jag ska se när jag kan avslöja vad det är för klänning, och till vem.. det skulle va himla kul om jag kunde få berätta för er ju!

ute2-1-av-1liten

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.