Vilken kändis är jag lik? Fem frågor och fem svar!

iateljen1-1-av-1

Såhär på kvällskvisten intervjuade jag min käre make lite. Här kommer fem frågor och fem svar, jag ställer frågorna och Johan svarar.

Vad föll du för hos mig?

Att du var kreativ och påhittig, hade en härlig energi. Att du var snygg och sexig (men det får man kanske inte säga). Det kändes väldigt oväntat att du dök upp på det sättet du gjorde, utan att någon av oss letade efter kärleken just då. Bara den grejen kändes attraktiv, det uppstod nån gnista liksom.

Vad är det bästa med oss?

När vi träffades var vi ganska långt ifrån varandra, både i ålder och vad vi sysslade med. Men med tiden har vi fått mer och mer gemensamt och närmat oss varandra. Vi jobbar tillsammans och gör mer och mer saker ihop. Jag tycker om att hitta på roliga projekt med dig och vi är ett bra team på alla plan. Det tycker jag är härligt.

iateljen4-1-av-1

Vad irriterar du dig på hos mig?

När du ska hålla på att säga vad jag ska göra, ofta självklara saker. Som att jag vore en tonåring. Det irriterar jag mig på.

Vilken kändis tycker du att jag är lik?

Du är lite lik Scarlett Johansson.

Mat-Tina då?

Nääää, inte alls. Bara för hon pratar skånska eller vaddå?

iateljen3-1-av-1


Vad drömmer du om att göra tillsammans med mig?

Resa lite mera. Jag skulle vilja att du var lite mer ressugen faktiskt. Senast idag tänkte jag att vi skulle åka till England. Jag tror du skulle tycka det var kul.

Men jag vill resa, det känns bara lite krångligt när man får massa barn hela tiden. Dessutom är jag terror-rädd.

Men vi behöver ju inte åka till Israel eller så. Men bila i USA skulle jag vilja göra med dig.

Okej. Vi får se.

iateljen2-1-av-1

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.